Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers Forcarey
NewTicTac Tactiek fonxete
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 54.8
adequate Schieten outstanding
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Covrig speelt de bal door. Mureşeanu probeert de bal met de borst te controleren. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:1

7e minuut.
Henny passt de bal zonder na te denken. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu begaat een overtreding. Kalkar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Henny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kalkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkar haalt uit met een fantastische trap. Ursache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mešter met een sublieme pass. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković passt de bal in één keer door. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny met een sublieme pass. Pantoja met een sublieme pass. Kalkar rent richting de bal. Kalkar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Pantoja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalkar de bal. Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Kalkar is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:2

18e minuut.
Kalkar passt de bal zonder na te denken. Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Kalkar heeft problemen om de bal te vangen. Kalkar schiet op doel. Ursache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Covrig rent richting de bal. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:3

24e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar schiet op doel. Ursache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:4

25e minuut.
Kalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkar passt de bal in één keer door. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:5

28e minuut.
Bendkowski kopt de bal weg. Henny met een sublieme pass. Tucaković rent richting de bal. Tucaković speelt de bal door. Pantoja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toscani is nu in balbezit. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:6

29e minuut.
Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Mešter met een sublieme pass. Henny geeft de bal voor. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kalkar probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:7

32e minuut.
Pantoja passt de bal in één keer door. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:8

35e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ... Ursache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:9

42e minuut.
Ursache trapt de bal weg. Toscani kopt de bal weg. Kalkar rent richting de bal. Kalkar schiet op doel. Ursache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 77%, Forcarey 23%.
HellTigers - Forcarey 0:10

48e minuut.
Daar is Kalkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkar passt de bal zonder na te denken. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:11

49e minuut.
Kalkar passt de bal zonder na te denken. Toscani probeert de bal met de borst te controleren. Toscani passt de bal zonder na te denken. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:12

51e minuut.
Daar is Kalkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny speelt de bal door. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola geeft een hoge lob. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar schiet op doel. Ursache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:13

56e minuut.
Kalkar is nu in balbezit. Kalkar passt de bal zonder na te denken. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja geeft de bal voor. Kalkar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny passt de bal met de wreef. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:14

59e minuut.
Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny passt de bal in één keer door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Toril is nu in balbezit. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković passt de bal in één keer door. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel. Ursache bokst de bal weg.

62e minuut.
Covrig geeft een hoge lob. Lobato rent richting de bal. Fedak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedak krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani passt de bal in één keer door. Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Kalkar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kalkar geeft een hoge lob. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Covrig krijgt een gele kaart. Toscani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalkar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ursache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:15

73e minuut.
Banán rent richting de bal. Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja speelt de bal door. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar schiet op doel. Ursache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Mešter geeft een hoge lob. Toscani kopt de bal weg. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar draait met de bal, schiet en ... Ursache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Forcarey 0:16

77e minuut.
Henny met een sublieme pass. Tucaković rent richting de bal. Estop begaat een overtreding. Estop krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tucaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tucaković met een snel genomen vrije trap. Daar is Kalkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkar passt de bal in één keer door. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja schiet op doel. Ursache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kalkar kopt de bal weg. Toscani rent richting de bal. Covrig begaat een overtreding. Toscani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Henny wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucaković passt de bal zonder na te denken. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Henny onderschept slim de pass. Henny passt de bal in één keer door. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ... Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 79%, Forcarey 21%.
HellTigers - Forcarey 0:16