Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. Moira
4-5-1 Tactiek moira
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 50.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Stefański de bal. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal zonder na te denken. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:1

6e minuut.
Macri kan de bal niet met de borst controleren. Macri geeft de bal voor. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. Koveckis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:2

7e minuut.
Koveckis speelt de bal door. Szotek kopt de bal weg. Aliterman probeert de bal aan de voet te houden. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ... Koveckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:3

11e minuut.
Ochroński geeft een hoge lob. Koveckis met een sublieme pass. Pielak kopt de bal weg. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. Koveckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Szotek heeft problemen om de bal te vangen. Szotek geeft de bal voor. Pielak kopt de bal weg. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft de bal voor. Daar is Aliterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juventino onderschept slim de pass. Juventino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dembek trapt de bal weg. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến geeft een lange en hoge pass. Juventino rent richting de bal. Juventino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dembek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliterman verovert de bal door een tackle van achteren. Aliterman passt de bal met de wreef. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 70%, Moira 30%.
FC TULCEA L.D. - Moira 0:4

49e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Semenowicz rent richting de bal. Semenowicz met een sublieme pass. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık geeft de bal voor. Öykün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aliterman geeft een hoge lob. Inworp. Macri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neag rent richting de bal. Neag geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Öykün probeert naar een medespeler te passen. Pielak kopt de bal weg. Passero rent richting de bal. Việt Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ... Koveckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aliterman verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:5

67e minuut.
Buitenspel voor Karaszewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Mano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến schiet op doel. Koveckis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:6

68e minuut.
Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aliterman de bal. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino haalt uit met een fantastische trap. Koveckis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 0:7

71e minuut.
Szotek met een sublieme pass. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino begaat een overtreding. Juventino krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Passero rent richting de bal. Việt Tiến begaat een overtreding. Passero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Passero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mano ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mano naar de kleedkamers voor een vroege douche. Karaszewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karaszewski kan niet meer verder spelen. Rogowski komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Semenowicz neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 1:7

76e minuut.
Juventino passt de bal met de wreef. Pielak is nu in balbezit. Pielak passt de bal zonder na te denken. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Moira 1:8

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rostalski met de inworp. Kurtyka met een sublieme pass. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ochroński speelt de bal door. Pielak rent richting de bal. Pielak passt de bal met de wreef. Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koveckis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 56%, Moira 44%.
FC TULCEA L.D. - Moira 1:8