Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin Sapaliga Namoloasa
base_c Tactiek 2 at + 1 ext
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 38
solid Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Răcaru geeft een lange en hoge pass. Riche rent richting de bal. Inworp. Antonescu met de inworp. Riche geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nazaruk geeft een lange en hoge pass. Bəşiroğlu kopt de bal weg. Molvær rent richting de bal. Klungelig pakt Coposu de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ... Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cimuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimuszek geeft een hoge lob. Grochal rent richting de bal. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Sapaliga Namoloasa 1:0

35e minuut.
Bonk probeert naar een medespeler te passen. Brzydkowski geeft de bal voor. Nazaruk heeft problemen om de bal te vangen. Cimuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Cimuszek geeft de bal voor. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Sapaliga Namoloasa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 33%, Sapaliga Namoloasa 67%.
Alfa Szczecin - Sapaliga Namoloasa 2:0

55e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Riche bereikt de bal nog maar net als eerste. Riche probeert naar een medespeler te passen. Molvær is nu in balbezit. Molvær schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Grochal passt de bal in één keer door. Brzytwa is nu in balbezit. Brzytwa passt de bal met de wreef. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal schiet op doel. Văcăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Văcăroiu met een sublieme pass. Antonescu kopt de bal weg. Coposu speelt de bal door. Molvær rent richting de bal. Molvær draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Antonescu passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Molvær stond buitenspel. Bonk neemt vlug de vrije trap. Grochal rent richting de bal. Grochal draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Renusz geeft een hoge lob. Răcaru rent richting de bal. Stępiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiuk passt de bal in één keer door. Krzyżok geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 34%, Sapaliga Namoloasa 66%.
Alfa Szczecin - Sapaliga Namoloasa 2:0