Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 HellTigers
Sorin 47 Tactiek NewTicTac
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Estop geeft een lange en hoge pass. Alamanos rent richting de bal. Alamanos met een sublieme pass. Jelić rent richting de bal. Jelić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Banán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomiranta onderschept slim de pass. Tuomiranta speelt de bal door. Holak rent richting de bal. Holak schiet op doel. Ursache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mureşeanu geeft de bal voor. Ugrinović kopt de bal weg. Machado is nu in balbezit. Fedak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedak schiet op doel. Frajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mureşeanu controleert de bal met de borst. Mureşeanu geeft de bal voor. Fedak is nu in balbezit. Fedak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - HellTigers 0:1

13e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mureşeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alamanos met de inworp. Turbuţan geeft een lange en hoge pass. Holak krijgt zijn hoofd ertegen. Ursache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARSENAL 1886 - HellTigers 1:1

24e minuut.
Tuomiranta speelt de bal door. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan passt de bal met de wreef. Jelić is nu in balbezit. Jelić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Turbuţan met een sublieme pass. Alamanos rent richting de bal. Alamanos probeert naar een medespeler te passen. Jelić rent richting de bal. Jelić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - HellTigers 2:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toril met de inworp. Izdebski geeft de bal voor. Ugrinović springt en kopt de bal. Fedak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Doeltrap. Ursache met een harde bal richting middenveld. Tuomiranta kopt de bal weg. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Tuomiranta met de inworp. Cucu met een sublieme pass. Jelić rent richting de bal. Jelić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Ursache trapt de bal weg. Cucu kopt de bal weg. Holak probeert de bal met de borst te controleren. Holak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ugrinović heeft problemen om de bal te vangen. Tuomiranta rent richting de bal. Tuomiranta passt de bal zonder na te denken. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 42%, HellTigers 58%.
FC ARSENAL 1886 - HellTigers 2:1

53e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Tuomiranta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomiranta speelt de bal door. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mureşeanu de bal. Jelić is nu in balbezit. Jelić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Mureşeanu de bal onder controle te krijgen. Alamanos rent richting de bal. Alamanos passt de bal in één keer door. Holak rent richting de bal. Holak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mureşeanu geeft een hoge lob. Tuomiranta rent richting de bal. Tuomiranta passt de bal in één keer door. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Turbuţan speelt de bal door. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomiranta onderschept slim de pass. Jelić rent richting de bal. Jelić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - HellTigers 3:1

90e minuut.
Jelić onderschept slim de pass. Jelić met een sublieme pass. Klungelig pakt Alamanos de bal. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 33%, HellTigers 67%.
FC ARSENAL 1886 - HellTigers 3:1