Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-09 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liga Dunarii
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1802
Bertoi Team Sapaliga Namoloasa
dif-3b Tactiek 2 at + 1 ext
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 38
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Bəşiroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Mignati verovert de bal door een tackle van achteren. Mignati probeert naar een medespeler te passen. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando schiet op doel. Văcăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Riche rent richting de bal. Riche met een sublieme pass. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 0:1

7e minuut.
Nsana probeert naar een medespeler te passen. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin met een sublieme pass. Berceo is nu in balbezit. Berceo geeft een hoge lob. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Nsana met een snelle inworp. Mignati is nu in balbezit. Mignati geeft een lange en hoge pass. Linhares krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin geeft de bal voor. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Linhares speelt de bal door. Berceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berceo geeft een lange en hoge pass. Linhares rent richting de bal. Linhares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Leeuwin met een sublieme pass. Mignati rent richting de bal. Mignati passt de bal met de wreef. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Văcăroiu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Leeuwin de bal. Coposu probeert naar een medespeler te passen. Molvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvær draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mignati rent richting de bal. Mignati passt de bal zonder na te denken. Berceo rent richting de bal. Berceo geeft de bal voor. Linhares springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 1:1

44e minuut.
Nazaruk geeft een hoge lob. Musović rent richting de bal. Musović passt de bal met de wreef. Nsana is nu in balbezit. Nsana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 17%, Sapaliga Namoloasa 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 1:1

49e minuut.
Carrubba geeft de bal voor. Musović rent richting de bal. Bəşiroğlu speelt de bal door. Molvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvær haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Eskurza de bal onder controle te krijgen. Riche rent richting de bal. Riche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Osadici onderschept slim de pass. Osadici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nazaruk de bal. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Riche controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Duta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nsana passt de bal zonder na te denken. Răcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linhares rent richting de bal. Linhares draait met de bal, schiet en ... Aldovrando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreanu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Riche heeft problemen om de bal te vangen. Eskurza onderschept slim de pass. Eskurza geeft een lange en hoge pass. Linhares is nu in balbezit. Linhares haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 2:1

66e minuut.
Osadici passt de bal zonder na te denken. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta passt de bal in één keer door. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Negreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 3:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patynek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Patynek onderschept slim de pass. Nazaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Nazaruk geeft de bal voor. Klungelig pakt Negreanu de bal. Puda is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Eskurza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft de bal voor. Venditto bokst de bal weg. Molvær rent richting de bal. Molvær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 3:2

82e minuut.
Piga geeft de bal voor. Klungelig pakt Puda de bal. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Patynek rent richting de bal. Patynek passt de bal in één keer door. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares schiet op doel. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Leeuwin geeft een hoge lob. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek passt de bal zonder na te denken. Daar is Mignati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignati geeft de bal voor. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Linhares is nu in balbezit. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 31%, Sapaliga Namoloasa 69%.
Bertoi Team - Sapaliga Namoloasa 4:2