Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers Astra Dunarea
NewTicTac Tactiek compact
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.7 gemiddelde waardering 32
good Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Bâtă passt de bal in één keer door. Mureşeanu rent richting de bal. Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Astra Dunarea 0:1

7e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Tudose rent richting de bal. Fedak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedak haalt uit met een fantastische trap. Postelnicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HellTigers - Astra Dunarea 1:1

19e minuut.
Estop speelt de bal door. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak passt de bal met de wreef. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Banán is nu in balbezit. Met opzet legt Matei zijn tegenspeler op de grond. Matei krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ugrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca onderschept slim de pass. Izdebski maakt een afschuwelijke overtreding. Izdebski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 64%, Astra Dunarea 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HellTigers - Astra Dunarea 1:1

46e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Plesca is nu in balbezit. Plesca geeft de bal voor. Daar is Banán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banán draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Jianu is nu in balbezit. Jianu geeft een hoge lob. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. Ursache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Astra Dunarea 1:2

65e minuut.
Induráin bereikt de bal nog maar net als eerste. Induráin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matei met de inworp. Oprişan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Banán verovert de bal door een tackle van achteren. Banán met een sublieme pass. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ursache trapt de bal weg van het doel. Mureşeanu kopt de bal weg. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izdebski passt de bal zonder na te denken. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak draait met de bal, schiet en ... Postelnicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HellTigers - Astra Dunarea 2:2

79e minuut.
Estop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maricescu rent richting de bal. Maricescu schiet op doel. Ursache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Astra Dunarea 2:3

85e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banán met de inworp. Izdebski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Estop geeft de bal voor. Inworp. Belea met een snelle inworp. Afilipoaiei geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Astra Dunarea 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 63%, Astra Dunarea 37%.
HellTigers - Astra Dunarea 2:4