Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. Fair-play
4-5-1 Tactiek DRK
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
41.7 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Rostalski passt de bal zonder na te denken. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koveckis probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Beclea de bal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal in één keer door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Fair-play 1:0

28e minuut.
Silveanu speelt de bal door. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru passt de bal in één keer door. Korín is nu in balbezit. Korín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buhoiu met een snelle inworp. Virtejaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Korín de bal. Korín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos is nu in balbezit. Dodos passt de bal met de wreef. Korín is nu in balbezit. Korín haalt uit met een fantastische trap. Koveckis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostalski rent richting de bal. Virtejaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Virtejaru krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Koveckis met een harde bal richting middenveld. Dembek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arcoş de bal onder controle te krijgen. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Bâtă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parizotto kan de bal niet met de borst controleren. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 64%, Fair-play 36%.
FC TULCEA L.D. - Fair-play 1:0

49e minuut.
Bigus heeft problemen om de bal te vangen. Bigus passt de bal met de wreef. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Bâtă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rogowski stond buitenspel. Mătrăgună neemt vlug de vrije trap. Dembek is nu in balbezit. Honceriu onderschept slim de pass. Honceriu schiet op doel. Koveckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TULCEA L.D. - Fair-play 1:1

53e minuut.
Parizotto passt de bal met de wreef. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Beclea geeft de bal voor. Inworp. Parizotto met de inworp. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Fair-play 2:1

71e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Dodos met een sublieme pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski onderschept slim de pass. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Virtejaru met de inworp. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buhoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Buhoiu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bigus rent richting de bal. Bigus passt de bal in één keer door. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Bâtă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Fair-play 3:1

82e minuut.
Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Arcoş is nu in balbezit. Rogowski onderschept slim de pass. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Bâtă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Fair-play 4:1

87e minuut.
Semenowicz speelt de bal door. Parizotto rent richting de bal. Parizotto passt de bal met de wreef. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 50%, Fair-play 50%.
FC TULCEA L.D. - Fair-play 4:1