Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin Forcarey
base_c Tactiek fonxete
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 64.4
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Hunoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kalkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkar haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pantoja speelt de bal door. Di Gregorio is nu in balbezit. Di Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... Chlebisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Forcarey 0:1

16e minuut.
Tucaković passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalkar raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantoja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Forcarey 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Georgeson de bal. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis passt de bal met de wreef. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rozkoszny geeft een hoge lob. Lobato kopt de bal weg. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rozkoszny geeft de bal voor. Daar is Lobato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. Mangiameli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

27e minuut.
Klungelig pakt Tosik de bal. Huth onderschept slim de pass. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lobato kopt de bal weg. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš passt de bal met de wreef. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hunoğlu rent richting de bal. Kalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Çifteli is nu in balbezit. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Huth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik is nu in balbezit. Tosik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rozkoszny geeft de bal voor. Mangiameli bokst de bal weg.

42e minuut.
Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik haalt uit met een fantastische trap. Huth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangiameli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Forcarey 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 42%, Forcarey 58%.
Alfa Szczecin - Forcarey 1:2

49e minuut.
Szklanka geeft een lange en hoge pass. Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een hoge lob. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Mangiameli probeert naar een medespeler te passen. Di Gregorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantoja met een sublieme pass. Toscani rent richting de bal. Toscani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Obšitoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomaševskis de bal. Bendkowski met een sublieme pass. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Kalkar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Hunoğlu passt de bal met de wreef. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja met een sublieme pass. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ishon met een sublieme pass. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš passt de bal zonder na te denken. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - Forcarey 2:2

64e minuut.
Huth geeft een hoge lob. Tosik rent richting de bal. Tosik geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Tucaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Gregorio rent richting de bal. Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Kalkar maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlebisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tucaković met een snelle inworp. Pantoja rent richting de bal. Pantoja geeft een hoge lob. Kalkar maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Forcarey 2:3

68e minuut.
Tosik rent richting de bal. Georgeson verovert de bal door een tackle van achteren. Ishon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishon krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft de bal voor. Daar is Huth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosik geeft een hoge lob. Obšitoš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - Forcarey 3:3

78e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een lange en hoge pass. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Kalkar rent richting de bal. Kalkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Forcarey 3:4

89e minuut.
Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš is nu in balbezit. Grochal geeft de bal voor. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen. Mangiameli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - Forcarey 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 52%, Forcarey 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alfa Szczecin - Forcarey 4:4