Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginzairottola atletico plutone
zz Tactiek zzextra
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 32.4
adequate Schieten solid
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


10e minuut.
Testi geeft de bal voor. Skabara rent richting de bal. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara onderschept slim de pass. Skabara schiet op doel. Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Egerszegi passt de bal met de wreef. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara schiet op doel. Bătrânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - atletico plutone 0:1

15e minuut.
Brunaccio geeft de bal voor. Inworp. Gorączko met de inworp. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Skabara onderschept slim de pass. Girgentini is nu in balbezit. Skabara is nu in balbezit. Skabara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - atletico plutone 0:2

21e minuut.
Surkis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karamushko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorączko rent richting de bal. Gorączko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ambrozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fossaghi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Corato ... Strafschop! Corato krijgt een gele kaart. Fossaghi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fossaghi neemt zijn aanloop. Ismaili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - atletico plutone 1:2

32e minuut.
Gorączko probeert de bal met de borst te controleren. Testi is nu in balbezit. Testi geeft een lange en hoge pass. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Karamushko met een sublieme pass. Catarinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella passt de bal met de wreef. Skabara is nu in balbezit. Skabara draait met de bal, schiet en ... Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 37%, atletico plutone 63%.
Ginzairottola - atletico plutone 1:2

53e minuut.
Corato geeft een lange en hoge pass. Butor is nu in balbezit. Met opzet legt Girgentini zijn tegenspeler op de grond. Girgentini krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwapisz probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... Ismaili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Cinquetti is nu in balbezit. Cinquetti geeft de bal voor. Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko geeft een lange en hoge pass. Fossaghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ginzairottola - atletico plutone 2:2

70e minuut.
Vadim passt de bal met de wreef. Fossaghi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cinquetti. Cinquetti krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Egerszegi onderschept slim de pass. Egerszegi passt de bal in één keer door. Skabara is nu in balbezit. Skabara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 42%, atletico plutone 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ginzairottola - atletico plutone 2:2