Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Montevergine S.s.c. D10S
Salgado Tactiek Desaparecido
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 28.6
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Cester passt de bal met de wreef. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Cester rent richting de bal. Cester draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ignazi met een snelle inworp. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi passt de bal in één keer door. Cester speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cester probeert naar een medespeler te passen. Nae rent richting de bal. Nae passt de bal zonder na te denken. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani schiet op doel. Lopetrone bokst de bal weg.

6e minuut.
Cester geeft een hoge lob. Ignazi is nu in balbezit. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 1:0

12e minuut.
Rodio kopt de bal weg. Ignazi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raspanti speelt de bal door. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae passt de bal zonder na te denken. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 2:0

17e minuut.
Rodio verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvölgyi passt de bal zonder na te denken. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

19e minuut.
Gálvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvölgyi geeft de bal voor. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 3:0

24e minuut.
Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester speelt de bal door. Gálvölgyi geeft een hoge lob. Rodio controleert de bal met de borst. Cester geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ignazi heeft problemen om de bal te vangen. Gálvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. Lopetrone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 4:0

27e minuut.
Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi passt de bal in één keer door. Cester probeert naar een medespeler te passen. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rodio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cester met een snelle inworp. Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gálvölgyi onderschept slim de pass. Gálvölgyi passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Padovani onderschept slim de pass. Padovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 5:0

34e minuut.
Gálvölgyi passt de bal met de wreef. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester passt de bal zonder na te denken. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Lopetrone trapt de bal weg van het doel. Ignazi kopt de bal weg. Padovani is nu in balbezit. Padovani draait met de bal, schiet en ... Lopetrone bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ignazi zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Gálvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvölgyi speelt de bal door. Padovani is nu in balbezit. Padovani draait met de bal, schiet en ... Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani schiet op doel. Lopetrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 6:0

42e minuut.
Azeglio rent richting de bal. Cárcamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azeglio raakt geblesseerd tijdens het duel. Azeglio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nae kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani onderschept slim de pass. Padovani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 7:0

45e minuut.
Ignazi geeft een hoge lob. Daar is Rodio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Montevergine 21%, S.s.c. D10S 79%.
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 8:0

57e minuut.
Gálvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Cester rent richting de bal. Cester passt de bal met de wreef. Padovani is nu in balbezit. Padovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Padovani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Padovani raakt geblesseerd tijdens het duel. Gálvölgyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Padovani springt en kopt de bal. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lopetrone trapt de bal weg van het doel. Ignazi rent richting de bal. Ignazi geeft een hoge lob. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Padovani heeft problemen om de bal te vangen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Cester met de inworp. Gálvölgyi geeft de bal voor. Ignazi kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 9:0

62e minuut.
Bertatini rent richting de bal. Cester onderschept slim de pass. Cester probeert naar een medespeler te passen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. Lopetrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Šofranić rent richting de bal. Šofranić geeft een hoge lob. Padovani rent richting de bal. Padovani draait met de bal, schiet en ... Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 10:0

74e minuut.
Cester met een sublieme pass. Nae is nu in balbezit. Nae passt de bal in één keer door. Padovani rent richting de bal. Padovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 11:0

78e minuut.
Gálvölgyi passt de bal zonder na te denken. Monteagudo is nu in balbezit. Nae onderschept slim de pass. Nae schiet op doel. Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 12:0

79e minuut.
Rodio speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Padovani verovert de bal door een tackle van achteren. Padovani draait met de bal, schiet en ... Lopetrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 13:0

83e minuut.
Nae met een sublieme pass. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani passt de bal in één keer door. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Lopetrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 14:0

89e minuut.
Rodio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nae de bal onder controle te krijgen. Cester kopt de bal weg. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cester zal de hoekschop nemen. Daar is Adan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Montevergine 19%, S.s.c. D10S 81%.
U.S.Montevergine - S.s.c. D10S 14:0