Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aleudin Ginzairottola
tridente Tactiek zz
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 36.1
solide Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Paradas Romero heeft problemen om de bal te vangen. Paradas Romero passt de bal met de wreef. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Paradas Romero is nu in balbezit. Paradas Romero draait met de bal, schiet en ... Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebolledo geeft de bal voor. Neag springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 1:0

14e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft de bal voor. Rebolledo rent richting de bal. Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 2:0

20e minuut.
Teletubiański onderschept slim de pass. Tsirbas rent richting de bal. Tsirbas geeft de bal voor. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo geeft een hoge lob. Neag krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tsirbas met een snelle inworp. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo geeft de bal voor. Paradas Romero springt en kopt de bal. Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tsirbas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirbas speelt de bal door. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 3:0

33e minuut.
Teletubiański onderschept slim de pass. Teletubiański speelt de bal door. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo schiet op doel. Bătrânu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tsirbas passt de bal met de wreef. Rebolledo met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tsirbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirbas geeft een lange en hoge pass. Paradas Romero kopt de bal weg. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Paradas Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo met een sublieme pass. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butor rent richting de bal. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 4:0

40e minuut.
Neag kopt de bal weg. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo met een sublieme pass. Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu bokst de bal weg. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 5:0

41e minuut.
Paradas Romero rent richting de bal. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan passt de bal met de wreef. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleudin 26%, Ginzairottola 74%.
Aleudin - Ginzairottola 6:0

46e minuut.
Kapitan met een sublieme pass. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek geeft een hoge lob. Neag is nu in balbezit. Neag draait met de bal, schiet en ... Bătrânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Buitenspel voor Paradas Romero. Goede buitenspelval van de verdediging. Dubski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tsirbas kopt de bal weg. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Caloghiru verovert de bal door een tackle van achteren. Caloghiru geeft een lange en hoge pass. Neag kopt de bal weg. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu bokst de bal weg. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 7:0

58e minuut.
Paradas Romero rent richting de bal. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kapitan de bal. Paradas Romero rent richting de bal. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Ginzairottola 8:0

71e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Neag rent richting de bal. Godoy is nu in balbezit. Neag onderschept slim de pass. Neag draait met de bal, schiet en ... Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kapitan passt de bal zonder na te denken. Kwapisz is nu in balbezit. Met opzet legt Tsirbas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tsirbas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Teletubiański is nu in balbezit. Carott rent richting de bal. Carott geeft een hoge lob. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero schiet op doel. Bătrânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleudin 26%, Ginzairottola 74%.
Aleudin - Ginzairottola 8:0