Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone Aleudin
ela2 Tactiek tridente
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
32.5 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen excellent


2e minuut.
Surkis is nu in balbezit. Surkis passt de bal met de wreef. Tsirbas probeert de bal aan de voet te houden. Paradas Romero is nu in balbezit. Paradas Romero schiet op doel. Cerino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero is nu in balbezit. Paradas Romero passt de bal met de wreef. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... Cerino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fleischhacker geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan probeert de bal aan de voet te houden. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan rent richting de bal. Çığırtkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skabara is nu in balbezit. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański geeft de bal voor. Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Corato de bal. Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan passt de bal zonder na te denken. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 66%, Aleudin 34%.
atletico plutone - Aleudin 0:1

49e minuut.
Marciński trapt de bal weg van het doel. Tsirbas kopt de bal weg. Catarinella is nu in balbezit. Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:2

53e minuut.
Surkis passt de bal met de wreef. Tsirbas is nu in balbezit. Tsirbas passt de bal in één keer door. Paradas Romero is nu in balbezit. Paradas Romero haalt uit met een fantastische trap. Cerino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:3

60e minuut.
Ismaili neemt vlug de vrije trap. Hajduczek rent richting de bal. Cinquetti probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek schiet op doel. Cerino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsirbas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paradas Romero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Cinquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquetti geeft de bal voor. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kin Leung passt de bal met de wreef. Fleischhacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleischhacker geeft de bal voor. Çığırtkan rent richting de bal. Çığırtkan geeft de bal voor. Cerino bokst de bal weg. Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:4

76e minuut.
Carott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carott geeft een lange en hoge pass. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero schiet op doel. Cerino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hajduczek met een sublieme pass. Paradas Romero rent richting de bal. Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan schiet op doel. Cerino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:5

79e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ismaili de bal. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ... Cerino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:6

83e minuut.
Tsirbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirbas met een sublieme pass. Çığırtkan geeft een lange en hoge pass. Neag krijgt zijn hoofd ertegen. Cerino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:7

87e minuut.
Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański passt de bal zonder na te denken. Tsirbas rent richting de bal. Paradas Romero is nu in balbezit. Paradas Romero haalt uit met een fantastische trap. Cerino bokst de bal weg. Çığırtkan heeft problemen om de bal te vangen. Çığırtkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Aleudin 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 60%, Aleudin 40%.
atletico plutone - Aleudin 0:8