Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c. D10S Totonnese
Desaparecido Tactiek 2020
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 41.4
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen good


15e minuut.
Na een snelle pass probeert Cárcamo de bal onder controle te krijgen. Codrea is nu in balbezit. Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rodio geeft een hoge lob. Bertatini rent richting de bal. Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Totonnese 1:0

21e minuut.
Codrea is nu in balbezit. Codrea passt de bal met de wreef. Armelloni rent richting de bal. Irie verovert de bal door een tackle van achteren. Irie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lopetrone met een sublieme pass. Bıldırcın kopt de bal weg. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Niţu probeert naar een medespeler te passen. Vítámvás bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armelloni. Armelloni krijgt een gele kaart. Vítámvás is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vítámvás zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bıldırcın passt de bal in één keer door. Daar is Rodio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodio verovert de bal door een tackle van achteren. Irie rent richting de bal. Irie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 63%, Totonnese 37%.
S.s.c. D10S - Totonnese 1:0

46e minuut.
Niţu geeft een lange en hoge pass. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda passt de bal met de wreef. Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ünal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ünal passt de bal zonder na te denken. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ... Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.s.c. D10S - Totonnese 1:1

58e minuut.
Kleeberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gruda is nu in balbezit. Gruda passt de bal zonder na te denken. Irie is nu in balbezit. Irie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Irie met een snelle inworp. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Lopetrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Totonnese 1:2

86e minuut.
Codrea passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c. D10S - Totonnese 1:3

89e minuut.
Rodio probeert naar een medespeler te passen. Bıldırcın met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gruda de bal onder controle te krijgen. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c. D10S 81%, Totonnese 19%.
S.s.c. D10S - Totonnese 1:3