Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone U.S.Montevergine
zzextra Tactiek Salgado
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 46.1
formidable Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Guitarrista passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Šofranić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šofranić krijgt een gele kaart. Quesada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grumezea neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 1:0

7e minuut.
Császi rent richting de bal. Gioia is nu in balbezit. Kónya met een sublieme pass. Padovani rent richting de bal. Padovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Carniceiro probeert naar een medespeler te passen. Bizcardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizcardi passt de bal zonder na te denken. da Percussão rent richting de bal. da Percussão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Fratangeli met een sublieme pass. Tsirigotakis kopt de bal weg. Daar is Azeglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Grumezea met een sublieme pass. Šofranić speelt de bal door. Florenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Florenzano geeft een hoge lob. Wordamski bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada met een snelle inworp. Guitarrista speelt de bal door. da Percussão rent richting de bal. da Percussão draait met de bal, schiet en ... Fratangeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 2:0

30e minuut.
Inworp. Czoska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šofranić rent richting de bal. Quesada onderschept slim de pass. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Quesada met een snelle inworp. Klungelig pakt Guitarrista de bal. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azeglio probeert naar een medespeler te passen. Bizcardi rent richting de bal. Bizcardi passt de bal zonder na te denken. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Carniceiro speelt de bal door. Bizcardi rent richting de bal. Bizcardi geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quesada zal de hoekschop nemen. da Percussão maakt een snoekduik en kopt de bal. Fratangeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gioia onderschept slim de pass. Gioia passt de bal in één keer door. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Florenzano met een snelle inworp. Kónya is nu in balbezit. Kónya geeft een lange en hoge pass. Császi rent richting de bal. Császi haalt uit met een fantastische trap. Wordamski bokst de bal weg.

43e minuut.
Bizcardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizcardi passt de bal met de wreef. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quesada zal de hoekschop nemen. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 44%, U.S.Montevergine 56%.
atletico plutone - U.S.Montevergine 3:0

48e minuut.
Tsirigotakis probeert de bal met de borst te controleren. Tsirigotakis met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grumezea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 4:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinquetti komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cinquetti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Császi de bal onder controle te krijgen. Azeglio kopt de bal weg. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão schiet op doel. Fratangeli bokst de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 5:0

61e minuut.
Buitenspel voor Császi. Goede buitenspelval van de verdediging. Skabara komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kadrioğlu kopt de bal weg. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 6:0

72e minuut.
Matano onderschept slim de pass. da Percussão rent richting de bal. da Percussão met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 7:0

74e minuut.
Bizcardi met een sublieme pass. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is da Percussão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Percussão draait met de bal, schiet en ... Fratangeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - U.S.Montevergine 8:0

78e minuut.
Arbore is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

79e minuut.
Padovani kopt de bal weg. Bizcardi is nu in balbezit. Bizcardi geeft een lange en hoge pass. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Ismaili komt het veld opgelopen.

81e minuut.
da Percussão heeft problemen om de bal te vangen. da Percussão geeft een lange en hoge pass. Guitarrista is nu in balbezit. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Šofranić met een snelle inworp. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista passt de bal met de wreef. Skabara is nu in balbezit. Skabara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Florenzano passt de bal zonder na te denken. Tsirigotakis probeert naar een medespeler te passen. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão draait met de bal, schiet en ... Fratangeli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 33%, U.S.Montevergine 67%.
atletico plutone - U.S.Montevergine 8:0