Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Montevergine Aleudin
Salgado Tactiek tridente
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
46 gemiddelde waardering 32.9
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen goed
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Arbore passt de bal in één keer door. Matano is nu in balbezit. Matano geeft een lange en hoge pass. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. Marciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Šofranić speelt de bal door. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek passt de bal in één keer door. Falcı is nu in balbezit. Falcı haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli bokst de bal weg.

9e minuut.
Arbore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carlucci. Arbore raakt geblesseerd tijdens het duel. Arbore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Padovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padovani draait met de bal, schiet en ... Marciński bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kónya geeft een hoge lob. Florenzano kopt de bal weg. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 1:0

17e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae passt de bal zonder na te denken. Daar is Knaepen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kónya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carott rent richting de bal. Florenzano verovert de bal door een tackle van achteren. Florenzano probeert naar een medespeler te passen. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Marchewka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florenzano met een snelle inworp. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kónya speelt de bal door. Nae is nu in balbezit. Klungelig pakt Nae de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 2:0

23e minuut.
Kónya verovert de bal door een tackle van achteren. Kónya passt de bal zonder na te denken. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. Marciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Arbore passt de bal met de wreef. Šofranić rent richting de bal. Šofranić geeft de bal voor. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Marciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 3:0

32e minuut.
Kónya met een sublieme pass. Arbore bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbore passt de bal in één keer door. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani haalt uit met een fantastische trap. Marciński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 4:0

33e minuut.
Azeglio rent richting de bal. Azeglio geeft een lange en hoge pass. Dhulster rent richting de bal. Padovani onderschept slim de pass. Padovani draait met de bal, schiet en ... Marciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nae probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 5:0

41e minuut.
Nana heeft problemen om de bal te vangen. Kónya speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. Marciński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Montevergine 32%, Aleudin 68%.
U.S.Montevergine - Aleudin 5:0

50e minuut.
Mastrantonio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nana met een sublieme pass. Nae is nu in balbezit. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Šofranić is nu in balbezit. Šofranić geeft een lange en hoge pass. Carott heeft problemen om de bal te vangen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. Marciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Padovani de bal. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Carott de bal. Kónya rent richting de bal. Padovani rent richting de bal. Padovani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Giacomello controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Matano neemt vlug de vrije trap. Nae kopt de bal weg. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani draait met de bal, schiet en ... Marciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mastrantonio onderschept slim de pass. Mastrantonio passt de bal in één keer door. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... Marciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 7:0

68e minuut.
Mastrantonio geeft de bal voor. Padovani kopt de bal weg. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Nae schiet op doel. Marciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Šofranić geeft een hoge lob. Knaepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya begaat een overtreding. Kónya krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Šofranić met een snelle inworp. Hajduczek speelt de bal door. Daar is Carlucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padovani rent richting de bal. Padovani schiet op doel. Marciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kónya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya passt de bal in één keer door. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... Marciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 8:0

90e minuut.
Matano geeft een lange en hoge pass. Padovani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dhulster maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Mastrantonio de bal. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Aleudin 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Montevergine 41%, Aleudin 59%.
U.S.Montevergine - Aleudin 8:1