Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Totonnese atletico plutone
2020 Tactiek ela2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 47
average Schieten excellent
good Passen weak
solid Verdedigen good


10e minuut.
Catarinella geeft de bal voor. Skabara met een sublieme pass. Testi met een sublieme pass. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Testi met een snelle inworp. Klungelig pakt da Percussão de bal. da Percussão passt de bal met de wreef. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Skabara de bal. Skabara passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Szrajda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:1

22e minuut.
Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada onderschept slim de pass. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão draait met de bal, schiet en ... Szrajda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:2

27e minuut.
Quesada passt de bal met de wreef. Skabara rent richting de bal. Quesada rent richting de bal. Skabara is nu in balbezit. Skabara draait met de bal, schiet en ... Szrajda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Corato is nu in balbezit. Corato geeft een lange en hoge pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Szrajda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:3

31e minuut.
Gruda kopt de bal weg. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Testi begaat een overtreding. Testi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Testi geeft de bal voor. Quesada kopt de bal weg. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totonnese 66%, atletico plutone 34%.
Totonnese - atletico plutone 0:4

58e minuut.
Quesada is nu in balbezit. da Percussão is nu in balbezit. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Szrajda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:5

61e minuut.
da Percussão onderschept slim de pass. da Percussão passt de bal zonder na te denken. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Szrajda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:6

73e minuut.
Quesada passt de bal in één keer door. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Davidsen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Davidsen naar de kleedkamers voor een vroege douche. da Percussão raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. da Percussão kan niet meer verder spelen. Grumezea komt het veld opgelopen. Quesada wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kadrioğlu geeft de bal voor. Vítámvás kopt de bal weg. Ünal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gruda de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Cerino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Carniceiro kopt de bal weg. Cinquetti heeft problemen om de bal te vangen. Cinquetti met een sublieme pass. Bıldırcın rent richting de bal. Bıldırcın haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Testi rent richting de bal. Testi passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Szrajda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szrajda niet meer kan verder spelen. Hoàng Khải komt het veld opgelopen. Bıldırcın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Khải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bıldırcın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carniceiro is nu in balbezit. Rołka maakt een afschuwelijke overtreding. Rołka krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Figueroa kan de bal niet met de borst controleren. Quesada is nu in balbezit. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Totonnese - atletico plutone 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Totonnese 51%, atletico plutone 49%.
Totonnese - atletico plutone 0:7