Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-15 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: inter scb Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2840
inter scb Dementialii
451* Tactiek b
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 44
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Coteanu speelt de bal door. Grigoletto rent richting de bal. Szulwic verovert de bal door een tackle van achteren. Szulwic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mirancea heeft problemen om de bal te vangen. Mirancea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 1:0

4e minuut.
Cesur passt de bal zonder na te denken. Rosiecki met een sublieme pass. Socol heeft problemen om de bal te vangen. Szulwic rent richting de bal. Szulwic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Szulwic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletto rent richting de bal. Szulwic onderschept slim de pass. Szulwic haalt uit met een fantastische trap. Marzec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 2:0

27e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu passt de bal met de wreef. Pragacz probeert naar een medespeler te passen. Filiciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiciani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Socol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulwic rent richting de bal. Szulwic met een sublieme pass. Mirancea rent richting de bal. Mirancea haalt uit met een fantastische trap. Marzec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 3:0

37e minuut.
Inguanta verovert de bal door een tackle van achteren. Inguanta speelt de bal door. Filiciani speelt de bal door. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic geeft de bal voor. Marzec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirancea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 19%, Dementialii 81%.
inter scb - Dementialii 4:0

47e minuut.
Szulwic controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grigoletto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Badii is nu in balbezit. Coelo verovert de bal door een tackle van achteren. Coelo geeft de bal voor. Marzec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Coteanu geeft de bal voor. Pararols met een sublieme pass. Daar is Mirancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea draait met de bal, schiet en ... Marzec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 5:0

51e minuut.
Pararols is nu in balbezit. Pararols met een sublieme pass. Szulwic rent richting de bal. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic onderschept slim de pass. Marzec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Filiciani rent richting de bal. Filiciani speelt de bal door. Mirancea rent richting de bal. Mirancea draait met de bal, schiet en ... Marzec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 6:0

62e minuut.
Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto is nu in balbezit. Mirancea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirancea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Domagała passt de bal zonder na te denken. Badii rent richting de bal. Badii probeert naar een medespeler te passen. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ibragimov is nu in balbezit. Ibragimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 6:1

67e minuut.
Coelo verovert de bal door een tackle van achteren. Coelo geeft een lange en hoge pass. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea haalt uit met een fantastische trap. Marzec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 7:1

73e minuut.
Rosiecki geeft een hoge lob. Ibragimov controleert de bal met de borst. Kaftantzoglou onderschept slim de pass. Kaftantzoglou geeft een hoge lob. Filiciani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cesur is nu in balbezit. Cesur geeft een hoge lob. Prinsier rent richting de bal. Prinsier haalt uit met een fantastische trap. Ristea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ibragimov is nu in balbezit. Ibragimov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Dementialii 7:2

84e minuut.
Coelo geeft een hoge lob. Grigoletto heeft problemen om de bal te vangen. Szulwic rent richting de bal. Szulwic draait met de bal, schiet en ... Marzec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marzec trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pragacz de bal. Pararols rent richting de bal. Pararols geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 28%, Dementialii 72%.
inter scb - Dementialii 7:2