Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghastly Wanderers Lashibi Renaisance
Normal Tactiek Amerado
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 48.3
poor Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyama passt de bal in één keer door. Dugbarthey kan de bal niet met de borst controleren. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sakyi onderschept slim de pass. Sakyi geeft een hoge lob. Kayede geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iroha de bal. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Impraim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu speelt de bal door. Iroha is nu in balbezit. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Owusu speelt de bal door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Iroha heeft problemen om de bal te vangen. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Husein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Iroha heeft problemen om de bal te vangen. Morrison rent richting de bal. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha draait met de bal, schiet en ... Husein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:1

10e minuut.
Sakora onderschept slim de pass. Sakora geeft een hoge lob. Herghelegiu kopt de bal weg. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel. Husein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:2

15e minuut.
Lawson probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Morrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu met een sublieme pass. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel. Husein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:3

21e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu passt de bal met de wreef. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Husein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:4

24e minuut.
Adu-Poku passt de bal zonder na te denken. Owusu is nu in balbezit. Owusu probeert naar een medespeler te passen. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sarpong passt de bal in één keer door. Owusu geeft een lange en hoge pass. Yardly heeft problemen om de bal te vangen. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:5

29e minuut.
Owusu rent richting de bal. Owusu met een sublieme pass. Herghelegiu met een sublieme pass. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:6

33e minuut.
Shearer rent richting de bal. Owusu verovert de bal door een tackle van achteren. Owusu speelt de bal door. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... Husein bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lawson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu geeft een hoge lob. Iroha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:7

37e minuut.
Owusu is nu in balbezit. Owusu passt de bal met de wreef. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... Husein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:8

39e minuut.
Owusu heeft problemen om de bal te vangen. Owusu passt de bal met de wreef. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iroha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dugbarthey rent richting de bal. Dugbarthey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawson met de inworp. Herghelegiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iroha heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:9

40e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Iroha rent richting de bal. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morrison trapt de bal weg. Sampene kopt de bal weg. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha draait met de bal, schiet en ... Husein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Iroha rent richting de bal. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Husein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghastly Wanderers 78%, Lashibi Renaisance 22%.
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:10

48e minuut.
Klungelig pakt Iroha de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu passt de bal met de wreef. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Dugbarthey verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawson zal de hoekschop nemen. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu geeft een hoge lob. Husein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kayede verovert de bal door een tackle van achteren. Kayede met een sublieme pass. Lawson rent richting de bal. Lawson geeft een hoge lob. Iroha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:11

54e minuut.
Apreotesei met een sublieme pass. Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Husein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:12

58e minuut.
Impraim is nu in balbezit. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei speelt de bal door. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dugbarthey passt de bal in één keer door. Inworp. Kayede met een snelle inworp. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson geeft de bal voor. Husein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Adu-Poku geeft een lange en hoge pass. Morrison heeft problemen om de bal te vangen. Iroha rent richting de bal. Iroha draait met de bal, schiet en ... Yardly probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:13

63e minuut.
Owusu is nu in balbezit. Owusu passt de bal in één keer door. Iroha rent richting de bal. Iroha draait met de bal, schiet en ... Husein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:14

68e minuut.
Dugbarthey heeft problemen om de bal te vangen. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson passt de bal zonder na te denken. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sakyi is nu in balbezit. Lawson onderschept slim de pass. Lawson speelt de bal door. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Impraim is nu in balbezit. Iroha onderschept slim de pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herghelegiu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... Husein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:15

88e minuut.
Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:16

90e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghastly Wanderers 81%, Lashibi Renaisance 19%.
Ghastly Wanderers - Lashibi Renaisance 0:17