Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сливен Manchester United - 1878
523pres Tactiek 5-3-2-W-AGR
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
70.2 gemiddelde waardering 74
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Szolomayer geeft de bal voor. Petev is nu in balbezit. Karaivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - Manchester United - 1878 1:0

20e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican probeert naar een medespeler te passen. Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - Manchester United - 1878 2:0

21e minuut.
Überraschung passt de bal in één keer door. Martí is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilchev. Ilchev krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stojan is nu in balbezit. Szmigiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stojan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarafov kopt de bal weg. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk passt de bal in één keer door. Martí is nu in balbezit. Martí geeft een lange en hoge pass. Überraschung springt en kopt de bal. Markantonatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сливен 59%, Manchester United - 1878 41%.
ФК Сливен - Manchester United - 1878 2:0

59e minuut.
Pănican geeft de bal voor. Ilchev rent richting de bal. Zhechev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilchev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojan passt de bal in één keer door. Ilchev is nu in balbezit. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - Manchester United - 1878 3:0

66e minuut.
Petlarov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Missaglia komt het veld opgelopen. Barreiro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer geeft een hoge lob. Petlarov kopt de bal weg. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ... Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pantov geeft een hoge lob. Barreiro kopt de bal weg. Überraschung bereikt de bal nog maar net als eerste. Überraschung schiet op doel. Markantonatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - Manchester United - 1878 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сливен 56%, Manchester United - 1878 44%.
ФК Сливен - Manchester United - 1878 3:1