Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-22 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Municipal Salto del Caballo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5366
Toletum Imperialis Planta 14
Futsal Tactiek Polska
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


26e minuut.
Rodríguez Blanco passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daza met een snelle inworp. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holttinen heeft problemen om de bal te vangen. Holttinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Planta 14 0:1

27e minuut.
González Expósito is nu in balbezit. González Expósito met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daza neemt de hoekschop. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daza rent richting de bal. Daza met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Romo Arangoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szewczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
González Expósito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rionda de bal. Villafáfila bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafáfila draait met de bal, schiet en ... Koaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toletum Imperialis - Planta 14 1:1

41e minuut.
Daza kopt de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daza rent richting de bal. Daza passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Romo Arangoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Planta 14 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 44%, Planta 14 56%.
Toletum Imperialis - Planta 14 1:2

61e minuut.
Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Holttinen onderschept slim de pass. Holttinen geeft een lange en hoge pass. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Romo Arangoa bokst de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Planta 14 1:3

65e minuut.
Daza speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck probeert naar een medespeler te passen. Holttinen is nu in balbezit. Holttinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Centellas passt de bal met de wreef. Daza is nu in balbezit. Daza geeft een hoge lob. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Slavíček kopt de bal weg. Rionda kan de bal niet met de borst controleren. Daza speelt de bal door. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Romo Arangoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toletum Imperialis - Planta 14 1:4

88e minuut.
Elía verovert de bal door een tackle van achteren. Elía geeft een hoge lob. Koaz probeert naar een medespeler te passen. Elía is nu in balbezit. Elía geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daza kopt de bal weg. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito begaat een overtreding. Sonck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoilov komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toletum Imperialis 54%, Planta 14 46%.
Toletum Imperialis - Planta 14 1:4