Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-28 19:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Grisone
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 79999
Real Termini Violet Boys F.C.
622 Tactiek COME ON YOU V.B.
53% Balbezit 47%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 78.8
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


10e minuut.
Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros geeft een lange en hoge pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Violet Boys F.C. 0:1

12e minuut.
Junkerich speelt de bal door. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti begaat een overtreding. Franciotti krijgt een gele kaart. Natouri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natouri met een snel genomen vrije trap. Giraud springt en kopt de bal. Szénási maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Termini 82%, Violet Boys F.C. 18%.
Real Termini - Violet Boys F.C. 0:1

46e minuut.
Dohm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žilavý komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lin springt en kopt de bal. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud draait met de bal, schiet en ... Szénási maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Violet Boys F.C. 0:2

67e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri speelt de bal door. Junkerich rent richting de bal. Junkerich geeft de bal voor. Giraud springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franciotti met een snelle inworp. Aquino is nu in balbezit. Aquino geeft een lange en hoge pass. Pipaon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Termini - Violet Boys F.C. 1:2

73e minuut.
Inworp. Natouri met de inworp. Nothaft bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud onderschept slim de pass. Giraud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łazarewicz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Jahreis speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nothaft legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nothaft krijgt een gele kaart. Lin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giraud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Žilavý geeft de bal voor. Nothaft verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Junkerich neemt de hoekschop. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Termini 72%, Violet Boys F.C. 28%.
Real Termini - Violet Boys F.C. 1:2