Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Frank Lampard Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6216
FC Carlstadt Blues NK Dinamovci
Att3 Modified Tactiek lose
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Suwała passt de bal met de wreef. Muhacir rent richting de bal. Muhacir geeft een hoge lob. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir geeft een lange en hoge pass. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Nol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:1

12e minuut.
Muhacir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wollner de bal. Ponomarev begaat een overtreding. Ponomarev krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Muhacir is nu in balbezit. Muhacir geeft de bal voor. Misitano heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Muhacir rent richting de bal. Węglerski maakt een afschuwelijke overtreding. Muhacir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muhacir met een snel genomen vrije trap. Wollner krijgt zijn hoofd ertegen. Nol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:2

29e minuut.
Sancho geeft de bal voor. Inworp. Muhacir met een snelle inworp. Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała geeft een hoge lob. Nol bokst de bal weg. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:3

31e minuut.
Kiszczak kopt de bal weg. Wollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chicote raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peres komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ponomarev is nu in balbezit. Pekaž onderschept slim de pass. Pekaž geeft de bal voor. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak schiet op doel. Nol bokst de bal weg.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Wollner de bal onder controle te krijgen. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho passt de bal in één keer door. Wollner is nu in balbezit. Wollner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:4

38e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Wollner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollner haalt uit met een fantastische trap. Nol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Lepetit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:5

41e minuut.
Raca rent richting de bal. Kiszczak onderschept slim de pass. Misitano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiszczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spal neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:6

45e minuut.
Suwała passt de bal zonder na te denken. Spal probeert naar een medespeler te passen. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. Nol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 75%, NK Dinamovci 25%.
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:7

47e minuut.
Węglerski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Muhacir de bal onder controle te krijgen. Pekaž geeft een hoge lob. Kiszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:8

52e minuut.
Muhacir neemt de hoekschop. Wollner kopt de bal weg. Misitano heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:9

59e minuut.
Nol met een sublieme pass. Peres kopt de bal weg. Raca heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Muhacir geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Węglerski de bal onder controle te krijgen. Spal geeft een lange en hoge pass. Kiszczak springt en kopt de bal. Nol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:10

68e minuut.
Svatoš kopt de bal weg. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal met een sublieme pass. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wollner geeft de bal voor. Nol speelt de bal door. Spal kopt de bal weg. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Spal geeft de bal voor. Misitano probeert de bal aan de voet te houden. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 70%, NK Dinamovci 30%.
FC Carlstadt Blues - NK Dinamovci 0:10