Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 México U21
Premium stranse Tactiek 5.3.2.I
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
54.9 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Balam kopt de bal weg. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi geeft de bal voor. Cantieni geeft een hoge lob. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Angel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Nussbaum is nu in balbezit. Preciado is nu in balbezit. Met opzet legt Nussbaum zijn tegenspeler op de grond. Nussbaum krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bonfils rent richting de bal. Zielke rent richting de bal. Zielke passt de bal in één keer door. Cantieni rent richting de bal. Cantieni geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Del Angel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 42%, México U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz U21 - México U21 0:0

52e minuut.
Preciado passt de bal in één keer door. Zielke rent richting de bal. Met opzet legt Urbina zijn tegenspeler op de grond. Urbina krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Buitenspel voor Barbosa. Goede buitenspelval van de verdediging. Petrovic komt het veld opgelopen. Toxqui komt het veld opgelopen. Corona komt het veld opgelopen. Korsar komt het veld opgelopen. Brisuela komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Korsar kopt de bal weg. Cocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - México U21 0:1

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petrovic stond buitenspel. Urbina neemt vlug de vrije trap. Kern kopt de bal weg. Brisuela rent richting de bal. Brisuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zielke stond buitenspel. Lory komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 49%, México U21 51%.
Schweiz U21 - México U21 0:1