Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna i Hercegovina U21 Polska U21
z3 Tactiek 4-3-3 HW 2.0
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Misita probeert naar een medespeler te passen. Đuzalović is nu in balbezit. Đuzalović met een sublieme pass. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Kudziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan geeft de bal voor. Niedziułka rent richting de bal. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Kandasić bokst de bal weg.

21e minuut.
Braun onderschept slim de pass. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka passt de bal met de wreef. Pozowski rent richting de bal. Pozowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet geeft een lange en hoge pass. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mamet passt de bal zonder na te denken. Pantović onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mamet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dalmatin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pantović de bal onder controle te krijgen. Pozowski met een sublieme pass. Anders is nu in balbezit. Anders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Anders geeft een hoge lob. Niedziułka kopt de bal weg. Braun is nu in balbezit. Pozowski onderschept slim de pass. Pozowski haalt uit met een fantastische trap. Kandasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bužimkić passt de bal zonder na te denken. Đuzalović is nu in balbezit. Đuzalović passt de bal in één keer door. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga passt de bal met de wreef. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka schiet op doel. Kandasić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Polska U21 0:1

45e minuut.
Szczodrowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 62%, Polska U21 38%.
Bosna i Hercegovina U21 - Polska U21 0:1

48e minuut.
Mamet is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anders met een snelle inworp. Mamet geeft een hoge lob. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kandasić bokst de bal weg.

51e minuut.
Kuśmierzak geeft een hoge lob. Pozowski kopt de bal weg. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Kandasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Polska U21 0:2

53e minuut.
Suchan geeft een hoge lob. Mamet rent richting de bal. Mamet speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Kandasić bokst de bal weg.

55e minuut.
Inworp. Viljić komt het veld opgelopen. Šaraba komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łodyga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Pawlica komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Łodyga rent richting de bal. Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft de bal voor. Szczodrowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna i Hercegovina U21 - Polska U21 0:3

83e minuut.
Łodyga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braun. Łodyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buza komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Barszczewski met een sublieme pass. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een lange en hoge pass. Pozowski rent richting de bal. Pozowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Viljić is nu in balbezit. Viljić passt de bal zonder na te denken. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 50%, Polska U21 50%.
Bosna i Hercegovina U21 - Polska U21 0:3