Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Magyarország U21
Hospodářství Tactiek brazil
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 57.6
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač begaat een overtreding. Rostřikovač krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollinger passt de bal zonder na te denken. Hrubka is nu in balbezit. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hollinger zal de hoekschop nemen. Hrubka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ebedli rent richting de bal. Ebedli probeert naar een medespeler te passen. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. Robin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Magyarország U21 0:1

36e minuut.
Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás speelt de bal door. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi geeft een lange en hoge pass. Lakatos springt en kopt de bal. Robin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bicski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Magyarország U21 0:2

42e minuut.
Bicski heeft problemen om de bal te vangen. Nyilasi rent richting de bal. Bicski is nu in balbezit. Ebedli geeft een lange en hoge pass. Lakatos rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 51%, Magyarország U21 49%.
Česká republika U21 - Magyarország U21 0:2

46e minuut.
Sárközi komt het veld opgelopen. Szerencsi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nyilasi passt de bal met de wreef. Szerencsi rent richting de bal. Dundáček is nu in balbezit. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi geeft de bal voor. Lakatos rent richting de bal. Lakatos schiet op doel. Robin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Magyarország U21 0:3

51e minuut.
Řízek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havrda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Městský komt het veld opgelopen. Petró met de inworp. Ebedli is nu in balbezit. Ebedli passt de bal in één keer door. Daar is Szerencsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Sárközi met de inworp. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi geeft een hoge lob. Szerencsi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jabůrek rent richting de bal. Petró onderschept slim de pass. Petró passt de bal zonder na te denken. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ebedli speelt de bal door. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi passt de bal met de wreef. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Robin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 49%, Magyarország U21 51%.
Česká republika U21 - Magyarország U21 0:3