Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Hrvatska U21
COL 433 BB Tactiek 13-4-3-1-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
55.5 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Prelas geeft een lange en hoge pass. Pineda Gutiérrez rent richting de bal. Propadalo onderschept slim de pass. Propadalo schiet op doel. Espitia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Hrvatska U21 0:1

13e minuut.
Markoski rent richting de bal. Markoski passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja met een sublieme pass. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Montilla rent richting de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Casas kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. Cerovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tinjacá onderschept slim de pass. Tinjacá met een sublieme pass. Casas is nu in balbezit. Casas draait met de bal, schiet en ... Cerovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia U21 - Hrvatska U21 1:1

25e minuut.
Palomino speelt de bal door. Montilla heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kožičić-Benja. Kožičić-Benja krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Batić passt de bal met de wreef. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá passt de bal in één keer door. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Cerovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Zuluaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Segura komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Batić kopt de bal weg. Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Kukrika is nu in balbezit. Kukrika geeft een hoge lob. Marčeta krijgt zijn hoofd ertegen. Espitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Solarte rent richting de bal. Solarte geeft een lange en hoge pass. Prelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Palomino geeft een hoge lob. Suárez met een sublieme pass. Marković is nu in balbezit. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 53%, Hrvatska U21 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - Hrvatska U21 1:1

56e minuut.
Marčeta rent richting de bal. Jara rent richting de bal. Jara geeft een lange en hoge pass. Propadalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Propadalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Marković probeert naar een medespeler te passen. Kukrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukrika met een sublieme pass. Propadalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Propadalo draait met de bal, schiet en ... Espitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Propadalo stond buitenspel. Riković komt het veld opgelopen. Kopuz komt het veld opgelopen. Škoda komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Salazar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas rent richting de bal. Salazar onderschept slim de pass. Salazar schiet op doel. Cerovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Hrvatska U21 2:1

82e minuut.
Riković is nu in balbezit. Propadalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Riković rent richting de bal. Riković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia U21 - Hrvatska U21 2:2

84e minuut.
Prelas geeft de bal voor. Inworp. Palomino met een snelle inworp. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Hrvatska U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 59%, Hrvatska U21 41%.
Colombia U21 - Hrvatska U21 3:2