Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 Deutschland U21
42112db-P-Italie Tactiek TW 442fjt2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
55.6 gemiddelde waardering 60
solide Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Fritz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ilhan kopt de bal weg. Tusseau kan de bal niet met de borst controleren. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 68%, Deutschland U21 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France U21 - Deutschland U21 0:0

46e minuut.
Nahrendorf komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bläsing met een sublieme pass. Croy speelt de bal door. Ilhan rent richting de bal. Ilhan geeft de bal voor. Terveen maakt een snoekduik en kopt de bal. Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nahrendorf springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Melchisedech met de inworp. Bläsing speelt de bal door. Melchisedech geeft de bal voor. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubourg komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bläsing geeft een lange en hoge pass. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf onderschept slim de pass. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Deutschland U21 0:1

71e minuut.
Inworp. Besnard komt het veld opgelopen. Golz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fritz onderschept slim de pass. Fritz geeft de bal voor. Golz kopt de bal weg. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bläsing geeft een hoge lob. Terveen kopt de bal weg. Golz bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nahrendorf rent richting de bal. Tusseau is nu in balbezit. Nahrendorf onderschept slim de pass. Nahrendorf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Deutschland U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 66%, Deutschland U21 34%.
France U21 - Deutschland U21 0:2