Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México U21 España U21
5.3.2.I Tactiek Furia 3
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 7
50.6 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
de la Red Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Red Gutiérrez. Urbina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Urbina kan niet meer verder spelen. Victorino komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Nourredine met een sublieme pass. de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate geeft een lange en hoge pass. Goitia Peña maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de Eulate de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valle. Álvarez de Eulate raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Red Gutiérrez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nourredine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lotina de bal. Lotina geeft een hoge lob. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap. Del Angel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 52%, España U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
México U21 - España U21 0:0

46e minuut.
Cabaleiro komt het veld opgelopen. Martín Alexandre komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García de Antona komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Corona komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Barbosa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nourredine verovert de bal door een tackle van achteren. Nourredine met een sublieme pass. Miñambres Pascual speelt de bal door. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Miñambres Pascual rent richting de bal. Galindo rent richting de bal. Miñambres Pascual tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miñambres Pascual krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 52%, España U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
México U21 - España U21 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Vena verovert de bal door een tackle van achteren. Vena geeft de bal voor. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

100e minuut.
Martín Alexandre passt de bal zonder na te denken. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - España U21 0:1

102e minuut.
Esquivel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Álvarez de Eulate moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Álvarez de Eulate kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 50%, España U21 50%.
México U21 - España U21 0:1

108e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel. Vila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

111e minuut.
Klungelig pakt Victorino de bal. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre geeft een hoge lob. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

116e minuut.
Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pardo Calvo de bal onder controle te krijgen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

118e minuut.
Miñambres Pascual probeert de bal met de borst te controleren. Galindo rent richting de bal. Miñambres Pascual begaat een overtreding. Miñambres Pascual krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 32%, España U21 68%.
México U21 - España U21 0:1