Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România U21 Hellas U21
Capello Tactiek Romania 01
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Merişor passt de bal met de wreef. Constantinescu heeft problemen om de bal te vangen. Bithikotsis begaat een overtreding. Bithikotsis krijgt een gele kaart. Constantinescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Merişor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coşerea zal de hoekschop nemen. Mirea kopt de bal weg. Skylakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tătar geeft een lange en hoge pass. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tătar heeft problemen om de bal te vangen. Tătar geeft de bal voor. Kokkalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu schiet op doel. Mountrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Mirea de bal onder controle te krijgen. Coşerea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Braxos de bal. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal in één keer door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. Mountrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Hellas U21 1:0

36e minuut.
Thomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic geeft een hoge lob. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... Paal! Mountrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Merişor geeft een lange en hoge pass. Truie is nu in balbezit. Truie geeft een lange en hoge pass. Mirea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Hellas U21 2:0

41e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic geeft een hoge lob. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Hellas U21 3:0

43e minuut.
Braxos geeft een hoge lob. Emvalomenos kan de bal niet met de borst controleren. Dan geeft een lange en hoge pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Mountrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 34%, Hellas U21 66%.
România U21 - Hellas U21 3:0

48e minuut.
Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar is nu in balbezit. Chalaris verovert de bal door een tackle van achteren. Chalaris geeft een hoge lob. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mirea stond buitenspel. Margaritis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Razis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bithikotsis passt de bal zonder na te denken. Chalaris is nu in balbezit. Chalaris passt de bal met de wreef. Mikedis is nu in balbezit. Mikedis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Velescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Hellas U21 3:1

70e minuut.
Urzică komt het veld opgelopen. Kounenakis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Mirea is nu in balbezit. Met opzet legt Chalaris zijn tegenspeler op de grond. Chalaris krijgt een gele kaart. Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rednic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mountrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea passt de bal in één keer door. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rednic is nu in balbezit. Chalaris verovert de bal door een tackle van achteren. Chalaris passt de bal in één keer door. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Margaritis is nu in balbezit. Rednic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikedis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Velescu bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 46%, Hellas U21 54%.
România U21 - Hellas U21 3:1