Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-06 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Zenit
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7571
Venezuela U21 Argentina U21
U21 442T Tactiek 4-3-3 ATT VV
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.5 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha geeft een hoge lob. Espina kopt de bal weg. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra schiet op doel. Tedesco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Saleh geeft een hoge lob. Amundaray speelt de bal door. Flores probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Tedesco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús rent richting de bal. Becerra rent richting de bal. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Argentina U21 1:0

41e minuut.
Yriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Yriarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Menzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard rent richting de bal. Bouchard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 49%, Argentina U21 51%.
Venezuela U21 - Argentina U21 1:0

46e minuut.
Borjas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Espina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosch rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahagian komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ordóñez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savaresse komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Amundaray speelt de bal door. Flores probeert naar een medespeler te passen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Argentina U21 2:0

60e minuut.
Amundaray kan de bal niet met de borst controleren. Giesso is nu in balbezit. Amundaray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giesso kan niet meer verder spelen. Penna komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Yriarte geeft de bal voor. Inworp. Pagés met de inworp. Bouchard rent richting de bal. Bouchard schiet op doel. Vera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doeltrap. Primera komt het veld opgelopen. D’Anton komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sahagian probeert naar een medespeler te passen. Menzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzi geeft de bal voor. Bouchard rent richting de bal. Bouchard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bosch probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Menzi de bal onder controle te krijgen. Menzi geeft een hoge lob. Bouchard rent richting de bal. Bouchard schiet op doel. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niell met de inworp. Sahagian speelt de bal door. D’Anton heeft problemen om de bal te vangen. D’Anton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Niell onderschept slim de pass. Niell geeft een lange en hoge pass. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 45%, Argentina U21 55%.
Venezuela U21 - Argentina U21 2:0