Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Malaysia U21
442 Tactiek Martinoo 433
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
bin Bashri rent richting de bal. Inworp. Knight met de inworp. Harrison geeft de bal voor. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Viertal rent richting de bal. Mohd Akil onderschept slim de pass. Mohd Akil geeft een hoge lob. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Malaysia U21 0:1

35e minuut.
Axis is nu in balbezit. Mohd Akil onderschept slim de pass. Mohd Akil geeft een hoge lob. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano schiet op doel. Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lynch geeft een lange en hoge pass. bin Ahmad met een sublieme pass. Cassidy heeft problemen om de bal te vangen. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 52%, Malaysia U21 48%.
New Zealand U21 - Malaysia U21 0:1

49e minuut.
bin Rasdin controleert de bal met de borst. O`Brien is nu in balbezit. bin Rasdin begaat een overtreding. bin Rasdin krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Perry controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vlahos komt het veld opgelopen. Cossey komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hamid probeert de bal aan de voet te houden. Harrison rent richting de bal. Mohd Akil met een sublieme pass. bin Nik geeft een lange en hoge pass. Hamid is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
O`Brien met een snelle inworp. Harrison kan de bal niet met de borst controleren. Harrison passt de bal in één keer door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

58e minuut.
bin Bashri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bashri geeft de bal voor. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Malaysia U21 1:1

61e minuut.
Inworp. Jeffs komt het veld opgelopen.

65e minuut.
bin Nik speelt de bal door. Hamid rent richting de bal. Mohd Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Akil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Malaysia U21 1:2

69e minuut.
bin Yakub speelt de bal door. Klungelig pakt Jeffs de bal. Harrison rent richting de bal. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Mantali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Yakub kopt de bal weg. Jeffs geeft een hoge lob. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Malaysia U21 2:2

86e minuut.
Harrison is nu in balbezit. Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison passt de bal met de wreef. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Mantali bokst de bal weg. Paal! Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 48%, Malaysia U21 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Malaysia U21 2:2