Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Hayastan U21
RONALDO Tactiek ARM_023B
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Areyan is nu in balbezit. Rytvinskis onderschept slim de pass. Rytvinskis passt de bal met de wreef. Šuliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuliauskas geeft een lange en hoge pass. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Hayastan U21 1:0

11e minuut.
Zaurynas is nu in balbezit. Zaurynas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malakyan de bal. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis schiet op doel. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sarpalis kopt de bal weg. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvanovas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duvanovas krijgt een gele kaart. Sukiasyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Davtyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rytvinskis onderschept slim de pass. Rytvinskis geeft een hoge lob. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Hayastan U21 2:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilanyan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Inworp. Telyčėnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šuliauskas probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 58%, Hayastan U21 42%.
Lietuva U21 - Hayastan U21 2:0

60e minuut.
Inworp. Šuliauskas met een snelle inworp. Rytvinskis geeft de bal voor. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirilovas komt het veld opgelopen. Jaleniauskas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jaleniauskas is nu in balbezit. Kalenyan geeft de bal voor. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Hayastan U21 2:1

70e minuut.
Frunzyan komt het veld opgelopen. Epremyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rytvinskis geeft de bal voor. Holšanskis heeft problemen om de bal te vangen. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas verovert de bal door een tackle van achteren. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holšanskis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Hayastan U21 3:1

78e minuut.
Budejevas geeft een hoge lob. Jaleniauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arustamyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arustamyan krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis passt de bal met de wreef. Kirilovas is nu in balbezit. Kirilovas schiet op doel. Kaladjyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Hayastan U21 4:1

79e minuut.
Frunzyan is nu in balbezit. Frunzyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gripinskis de bal. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 53%, Hayastan U21 47%.
Lietuva U21 - Hayastan U21 4:1