Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali L.A. Firpo
102 Tactiek 2020NEW
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.4 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poseidone met de inworp. Bähringer is nu in balbezit. Bähringer passt de bal in één keer door. Poseidone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Białek rent richting de bal. Białek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:1

10e minuut.
Białek rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres probeert naar een medespeler te passen. Poseidone rent richting de bal. Poseidone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:2

13e minuut.
Orpiszewski geeft een hoge lob. Argueta heeft problemen om de bal te vangen. Białek rent richting de bal. Daar is Białek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białek schiet op doel. Bon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Niemczycki de bal. Kwiek rent richting de bal. Argueta is nu in balbezit. Kwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:4

36e minuut.
Inworp. Jahn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bähringer met een sublieme pass. Jahn heeft problemen om de bal te vangen. Jahn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 47%, L.A. Firpo 53%.
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:4

47e minuut.
Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvu geeft een lange en hoge pass. Ochoa onderschept slim de pass. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pelegero speelt de bal door. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco passt de bal in één keer door. Kwiek rent richting de bal. Kwiek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Portuondo is nu in balbezit. Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alblas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca geeft de bal voor. Pelegero is nu in balbezit. Pelegero geeft de bal voor. Külcü heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jahn is nu in balbezit. Jahn probeert naar een medespeler te passen. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek draait met de bal, schiet en ... Bon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:5

81e minuut.
Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Portuondo de bal. Külcü rent richting de bal. Portuondo onderschept slim de pass. Portuondo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 52%, L.A. Firpo 48%.
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:5