Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fénix Rojo C.D El Sauce
Golpe fantasma Tactiek att 2022
49% Balbezit 51%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.3 gemiddelde waardering 53.2
matig Schieten goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Alcocer kopt de bal weg. Kubacki rent richting de bal. Useche is nu in balbezit. Kubacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tozzi heeft problemen om de bal te vangen. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski passt de bal in één keer door. Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Paderewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tozzi met een sublieme pass. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Useche geeft een hoge lob. Inworp. Paderewski met een snelle inworp. Radiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radiljević haalt uit met een fantastische trap. Czyż bokst de bal weg.

28e minuut.
Paderewski speelt de bal door. Klungelig pakt Tozzi de bal. Tozzi geeft een hoge lob. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer draait met de bal, schiet en ... Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Tozzi rent richting de bal. Tozzi probeert naar een medespeler te passen. Kubacki is nu in balbezit. Kubacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 85%, C.D El Sauce 15%.
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:1

47e minuut.
Howard geeft een lange en hoge pass. Praça rent richting de bal. Praça geeft een hoge lob. Radiljević geeft een hoge lob. Alcocer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Praça is nu in balbezit. Praça geeft een hoge lob. Román rent richting de bal. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cantafio geeft een hoge lob. Alcocer kopt de bal weg. Praça rent richting de bal. Serapeda verovert de bal door een tackle van achteren. Serapeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:2

58e minuut.
Radiljević rent richting de bal. Radiljević geeft een hoge lob. Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda haalt uit met een fantastische trap. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landeira komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Blombowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Useche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:4

75e minuut.
Cantafio passt de bal in één keer door. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi passt de bal zonder na te denken. Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Tozzi rent richting de bal. Tozzi geeft de bal voor. Useche probeert de bal met de borst te controleren. Kubacki is nu in balbezit. Kubacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Radiljević speelt de bal door. Klungelig pakt Tozzi de bal. Tozzi passt de bal met de wreef. Kubacki rent richting de bal. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcocer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:5

88e minuut.
Landeira rent richting de bal. Landeira passt de bal met de wreef. Román is nu in balbezit. Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Alcocer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 82%, C.D El Sauce 18%.
Fénix Rojo - C.D El Sauce 0:5