Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.A. Firpo ADEREL Lourdes
2020NEW Tactiek ADEREL 2020
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
46.6 gemiddelde waardering 45
solide Schieten matig
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


28e minuut.
Karayağız geeft een hoge lob. Márquez rent richting de bal. Pârvu verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez onderschept slim de pass. Chávez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Anghelinii de bal onder controle te krijgen. Jahn rent richting de bal. Anghelinii begaat een overtreding. Anghelinii krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Karayağız passt de bal met de wreef. Poseidone bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzger begaat een overtreding. Metzger krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Salamanca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fonseca met de inworp. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Firpo 63%, ADEREL Lourdes 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L.A. Firpo - ADEREL Lourdes 0:0

57e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Jahn onderschept slim de pass. Jahn passt de bal met de wreef. Białek rent richting de bal. Białek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Chávez krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Metzger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pârvu probeert naar een medespeler te passen. Jahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahn geeft een hoge lob. Białek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavecedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Firpo 65%, ADEREL Lourdes 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L.A. Firpo - ADEREL Lourdes 0:0