Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D El Sauce Link F.C
att 2022 Tactiek Link Def
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
55.3 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. Chapman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paderewski. Paderewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Duy An zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dłubis is nu in balbezit. Tozzi rent richting de bal. Tozzi geeft de bal voor. Dłubis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Gianotti met een snelle inworp. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak probeert naar een medespeler te passen. Gianotti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uskok is nu in balbezit. Uskok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Paderewski kopt de bal weg. Dłubis heeft problemen om de bal te vangen. Tozzi met een sublieme pass. Serapeda is nu in balbezit. Serapeda draait met de bal, schiet en ... Comelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Howard met een sublieme pass. Duy An is nu in balbezit. Duy An passt de bal in één keer door. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Daar is Duy An, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy An geeft een hoge lob. Iglesias is nu in balbezit. Alcocer onderschept slim de pass. Alcocer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Comelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Labak onderschept slim de pass. Labak passt de bal in één keer door. Kęcki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Labak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Geshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uskok maakt een snoekduik en kopt de bal. Geshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D El Sauce 43%, Link F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D El Sauce - Link F.C 0:0

47e minuut.
Duy An is nu in balbezit. Gianotti is nu in balbezit. Gianotti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kęcki de bal. Kęcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio geeft de bal voor. Labak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uskok maakt een snoekduik en kopt de bal. Geshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kęcki rent richting de bal. Kęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D El Sauce - Link F.C 0:1

58e minuut.
Kubacki verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Paderewski met een sublieme pass. Daar is Tozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tozzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Głazowski met een sublieme pass. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski geeft een lange en hoge pass. Serapeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D El Sauce 44%, Link F.C 56%.
C.D El Sauce - Link F.C 0:1