Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fénix Rojo C.D. Crissiali
Golpe fantasma Tactiek 102
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 44
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Pelegero probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić met een sublieme pass. Portuondo is nu in balbezit. Portuondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana geeft een hoge lob. Kovandžić kopt de bal weg. Portuondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D. Crissiali 0:1

16e minuut.
Raicu met een snelle inworp. Kovandžić is nu in balbezit. Met opzet legt Melo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Melo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pelegero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piquet is nu in balbezit. Portuondo verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D. Crissiali 0:2

31e minuut.
Portuondo is nu in balbezit. Piquet verovert de bal door een tackle van achteren. Piquet met een sublieme pass. Niemczycki is nu in balbezit. Niemczycki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Pelegero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovandžić is nu in balbezit. Pelegero met een sublieme pass. Portuondo rent richting de bal. Portuondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Satmaz met een sublieme pass. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo haalt uit met een fantastische trap. Chun Yu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Piquet verovert de bal door een tackle van achteren. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić passt de bal zonder na te denken. Portuondo controleert de bal met de borst. Portuondo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Satmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Piquet de bal. Portuondo is nu in balbezit. Portuondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Laus komt het veld opgelopen. Romano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 69%, C.D. Crissiali 31%.
Fénix Rojo - C.D. Crissiali 0:2

49e minuut.
Portuondo is nu in balbezit. Portuondo met een sublieme pass. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuondo rent richting de bal. Portuondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kovandžić rent richting de bal. Konkel geeft een lange en hoge pass. Laus rent richting de bal. Laus draait met de bal, schiet en ... Bon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - C.D. Crissiali 1:2

69e minuut.
Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk geeft een hoge lob. Laus rent richting de bal. Laus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jerzak passt de bal zonder na te denken. Piquet geeft de bal voor. Satmaz probeert de bal met de borst te controleren. Portuondo rent richting de bal. Portuondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pacheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zepeda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Portuondo rent richting de bal. Portuondo probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 54%, C.D. Crissiali 46%.
Fénix Rojo - C.D. Crissiali 1:2