Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADEREL Lourdes C.D El Sauce
ADEREL 2020 Tactiek sieniga2022
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 21
42.5 gemiddelde waardering 57.6
matig Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


12e minuut.
Alcocer geeft een lange en hoge pass. Duy An kopt de bal weg. Oljelund heeft problemen om de bal te vangen. Garuti onderschept slim de pass. Garuti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głazowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Garuti verovert de bal door een tackle van achteren. Garuti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Howard onderschept slim de pass. Howard geeft een lange en hoge pass. Oljelund is nu in balbezit. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Cavecedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Paderewski met de inworp. Metzger rent richting de bal. Duy An onderschept slim de pass. Duy An geeft een lange en hoge pass. Hourihane probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tozzi met een sublieme pass. Garuti rent richting de bal. Garuti draait met de bal, schiet en ... Cavecedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Alcocer geeft een hoge lob. Duy An bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADEREL Lourdes 71%, C.D El Sauce 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADEREL Lourdes - C.D El Sauce 0:0

64e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Magaña is nu in balbezit. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Martinotti bokst de bal weg.

76e minuut.
Magaña met de inworp. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer geeft een lange en hoge pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garuti rent richting de bal. Garuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Metzger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer is nu in balbezit. Oljelund onderschept slim de pass. Paderewski verovert de bal door een tackle van achteren. Paderewski draait met de bal, schiet en ... Cavecedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Howard kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Hourihane verovert de bal door een tackle van achteren. Tozzi onderschept slim de pass. Tozzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADEREL Lourdes 64%, C.D El Sauce 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADEREL Lourdes - C.D El Sauce 0:0