Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADEREL Lourdes C.D. Crissiali
ADEREL 2020 Tactiek 102
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.2
matig Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


18e minuut.
Bon trapt de bal weg. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Bon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Oljelund geeft de bal voor. Inworp. Satmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ... Bon bokst de bal weg.

37e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Márquez rent richting de bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Argueta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADEREL Lourdes 51%, C.D. Crissiali 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADEREL Lourdes - C.D. Crissiali 0:0

47e minuut.
Hourihane geeft de bal voor. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal in één keer door. Barraza rent richting de bal. Barraza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Oljelund onderschept slim de pass. Magaña geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hourihane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satmaz met een snelle inworp. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADEREL Lourdes 37%, C.D. Crissiali 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADEREL Lourdes - C.D. Crissiali 0:0