Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Link F.C Fénix Rojo
Link Def Tactiek Golpe fantasma
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 42.3
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Selymes rent richting de bal. Selymes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chapman met de inworp. Gianotti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kęcki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Preta geeft een hoge lob. Uskok kopt de bal weg. Kęcki rent richting de bal. Kęcki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Selymes kopt de bal weg. Gianotti rent richting de bal. Gianotti speelt de bal door. Uskok rent richting de bal. Uskok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Preta verovert de bal door een tackle van achteren. Preta geeft een lange en hoge pass. Daar is Santos Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uskok rent richting de bal. Uskok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Piquet met de inworp. Praça is nu in balbezit. Chapman onderschept slim de pass. Chapman geeft de bal voor. Kompała kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Selymes geeft een hoge lob. Inworp. Chapman met de inworp. Kęcki rent richting de bal. Kęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - Fénix Rojo 1:0

32e minuut.
Chapman onderschept slim de pass. Chapman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kęcki de bal. Kęcki schiet op doel. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - Fénix Rojo 2:0

42e minuut.
Kompała rent richting de bal. Kompała geeft een hoge lob. Jamułecki probeert de bal met de borst te controleren. Kęcki is nu in balbezit. Kęcki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uskok stond buitenspel. Laus komt het veld opgelopen. Chun Yu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 29%, Fénix Rojo 71%.
Link F.C - Fénix Rojo 2:0

56e minuut.
Randoja is nu in balbezit. Preta verovert de bal door een tackle van achteren. Preta geeft een lange en hoge pass. Uskok rent richting de bal. Uskok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kompała onderschept slim de pass. Kompała geeft een hoge lob. Uskok kopt de bal weg. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki draait met de bal, schiet en ... Chun Yu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Randoja is nu in balbezit. Preta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randoja raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Preta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santos Ortiz de bal. Uskok rent richting de bal. Uskok draait met de bal, schiet en ... Chun Yu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Gianotti speelt de bal door. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki passt de bal met de wreef. Kompała geeft een lange en hoge pass. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 45%, Fénix Rojo 55%.
Link F.C - Fénix Rojo 2:0