Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.A. Firpo Link F.C
2020NEW Tactiek Link Def
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.9 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chapman passt de bal met de wreef. Gianotti rent richting de bal. Gianotti passt de bal zonder na te denken. Kompała is nu in balbezit. Kompała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Poseidone passt de bal in één keer door. Kwiek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerra. Kwiek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bähringer wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Białek onderschept slim de pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek draait met de bal, schiet en ... Comelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chapman met een sublieme pass. Preta is nu in balbezit. Preta passt de bal met de wreef. Kompała rent richting de bal. Kompała draait met de bal, schiet en ... Alblas bokst de bal weg.

36e minuut.
Preta met een sublieme pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała passt de bal zonder na te denken. Avalos is nu in balbezit. Avalos haalt uit met een fantastische trap. Alblas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Firpo 64%, Link F.C 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L.A. Firpo - Link F.C 0:0

51e minuut.
Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer passt de bal zonder na te denken. Poseidone bereikt de bal nog maar net als eerste. Poseidone geeft de bal voor. Białek maakt een snoekduik en kopt de bal. Comelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Guerra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poseidone met de inworp. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek schiet op doel. Comelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pârvu geeft de bal voor. Inworp. Chapman met een snelle inworp. Gianotti is nu in balbezit. Gianotti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chapman speelt de bal door. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu geeft de bal voor. Poseidone rent richting de bal. Poseidone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Firpo 48%, Link F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L.A. Firpo - Link F.C 0:0