Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali C.D El Sauce
102 Tactiek sieniga2022
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
42.1 gemiddelde waardering 48.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Galilea geeft een hoge lob. Pelegero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegero passt de bal met de wreef. Portuondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuondo draait met de bal, schiet en ... Léster Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pelegero verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tozzi neemt de hoekschop. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lovric bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Galilea verovert de bal door een tackle van achteren. Galilea passt de bal in één keer door. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi geeft de bal voor. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovric rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 0:1

19e minuut.
Cantafio verovert de bal door een tackle van achteren. Bojković probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegero onderschept slim de pass. Pelegero passt de bal zonder na te denken. Portuondo rent richting de bal. Portuondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Léster Blanco met een harde bal richting middenveld. van Raalte kopt de bal weg. Klungelig pakt Galilea de bal. Portuondo is nu in balbezit. Portuondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:1

30e minuut.
Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tozzi passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Bon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lisboeta passt de bal met de wreef. Bojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojković geeft een lange en hoge pass. Tozzi rent richting de bal. Tozzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:2

35e minuut.
Argueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Argueta geeft de bal voor. Portuondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuondo haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fernelis kopt de bal weg. Kubacki geeft een lange en hoge pass. Laborinho kopt de bal weg. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Bon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:3

38e minuut.
Argueta met een sublieme pass. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi geeft de bal voor. Lovric rent richting de bal. Lovric schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Argueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Argueta geeft de bal voor. Howard kopt de bal weg. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte passt de bal met de wreef. Lisboeta rent richting de bal. Lisboeta geeft een lange en hoge pass. Lovric springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:4

44e minuut.
Lisboeta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cantafio de bal. Cantafio geeft een hoge lob. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Bon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lovric rent richting de bal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 70%, C.D El Sauce 30%.
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:5

46e minuut.
Lovric bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovric geeft een hoge lob. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi schiet op doel. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:6

47e minuut.
Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa geeft de bal voor. Szolomayer controleert de bal met de borst. Laborinho rent richting de bal. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tozzi geeft een lange en hoge pass. Lovric maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:7

50e minuut.
Lisboeta verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboeta passt de bal in één keer door. Lovric bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovric haalt uit met een fantastische trap. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:8

53e minuut.
Tozzi passt de bal zonder na te denken. Laborinho is nu in balbezit. Bojković is nu in balbezit. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bojković is nu in balbezit. Bojković probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:9

55e minuut.
Portuondo probeert naar een medespeler te passen. Fernelis heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:10

56e minuut.
Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernelis passt de bal zonder na te denken. Lovric is nu in balbezit. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tozzi met een sublieme pass. Laborinho is nu in balbezit. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cantafio geeft de bal voor. Lovric kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lisboeta met een snelle inworp. Bojković geeft een hoge lob. Szolomayer controleert de bal met de borst. Lovric bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovric schiet op doel. Bon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:11

73e minuut.
Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer schiet op doel. Bon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:12

74e minuut.
Fernelis geeft de bal voor. Satmaz is nu in balbezit. Cantafio verovert de bal door een tackle van achteren. Cantafio geeft een lange en hoge pass. Lovric springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta onderschept slim de pass. Torres maakt een afschuwelijke overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fernelis geeft een hoge lob. Pelegero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojković met een sublieme pass. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tozzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovric is nu in balbezit. Lovric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:13

86e minuut.
Laborinho probeert naar een medespeler te passen. Argueta verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tozzi neemt de hoekschop. Lovric kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Torres trapt de bal weg van het doel. Bojković kopt de bal weg. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 78%, C.D El Sauce 22%.
C.D. Crissiali - C.D El Sauce 1:13