Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fénix Rojo ADEREL Lourdes
Golpe fantasma Tactiek ADEREL 2020
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten matig
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Randoja verovert de bal door een tackle van achteren. Randoja passt de bal in één keer door. Daar is Jamułecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamułecki geeft de bal voor. Randoja springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fonk heeft problemen om de bal te vangen. Magaña onderschept slim de pass. Magaña passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Magaña met een snelle inworp. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Márquez springt en kopt de bal. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Randoja rent richting de bal. Magaña rent richting de bal. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Randoja de bal. Zăncescu is nu in balbezit. Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Randoja verovert de bal door een tackle van achteren. Randoja schiet op doel. Cavecedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fonk rent richting de bal. Fonk passt de bal met de wreef. Daar is Randoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magaña speelt de bal door. Chávez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Oljelund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Randoja draait met de bal, schiet en ... Cavecedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - ADEREL Lourdes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 65%, ADEREL Lourdes 35%.
Fénix Rojo - ADEREL Lourdes 1:0

50e minuut.
Márquez is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magaña neemt de hoekschop. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fénix Rojo - ADEREL Lourdes 1:1

56e minuut.
Raicu geeft een hoge lob. Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić geeft een lange en hoge pass. Randoja heeft problemen om de bal te vangen. Randoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - ADEREL Lourdes 2:1

60e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Barraza rent richting de bal. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oljelund kopt de bal weg. Fonk is nu in balbezit. Fonk probeert naar een medespeler te passen. Randoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Randoja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fonseca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díaz Arce komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić begaat een overtreding. Chávez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chávez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Romano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fénix Rojo - ADEREL Lourdes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 67%, ADEREL Lourdes 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fénix Rojo - ADEREL Lourdes 2:2