Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-06 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7014
India U21 Daehan Minguk U21
thor Tactiek u21
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
43.4 gemiddelde waardering 29.3
good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Shaukat rent richting de bal. Shaukat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Srikrisna de bal. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Inesh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dinesh rent richting de bal. Dinesh geeft een hoge lob. Bharat kopt de bal weg. Arora heeft problemen om de bal te vangen. Arora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Chan-Tae is nu in balbezit. Shaukat verovert de bal door een tackle van achteren. Shaukat geeft een lange en hoge pass. Arora rent richting de bal. Arora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Daehan Minguk U21 1:0

19e minuut.
Hwan-Sun geeft een lange en hoge pass. Jee-Son controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Harshvardhan neemt vlug de vrije trap. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hyun de bal. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kwoon-Sing probeert naar een medespeler te passen. Nilini is nu in balbezit. Nilini speelt de bal door. Arora is nu in balbezit. Arora haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kenchammana geeft de bal voor. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh geeft de bal voor. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kwoon-Sing kopt de bal weg. Shaukat heeft problemen om de bal te vangen. Shaukat geeft de bal voor. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 40%, Daehan Minguk U21 60%.
India U21 - Daehan Minguk U21 1:0

46e minuut.
Sujit komt het veld opgelopen. Manprasad komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hiu-Song geeft een hoge lob. Hwan-Sun probeert de bal aan de voet te houden. Arora is nu in balbezit. Arora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Daehan Minguk U21 2:0

51e minuut.
Saloni met een snelle inworp. Bharat is nu in balbezit. Bharat passt de bal met de wreef. Sujit rent richting de bal. Sujit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Srikrisna rent richting de bal. Srikrisna geeft een hoge lob. Wang-Song probeert de bal aan de voet te houden. Dinesh rent richting de bal. Dinesh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Pratyush komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kwoon-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Pratyush verovert de bal door een tackle van achteren. Pratyush geeft een lange en hoge pass. Sujit is nu in balbezit. Sujit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Manprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Manprasad geeft de bal voor. Klungelig pakt Arora de bal. Arora haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kenchammana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jee-Son. Kenchammana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenchammana met een snel genomen vrije trap. Sujit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hiu-Song rent richting de bal. Sujit onderschept slim de pass. Sujit geeft een hoge lob. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Bharat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujit onderschept slim de pass. Sujit haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Daehan Minguk U21 3:0

84e minuut.
Pratyush speelt de bal door. Kenchammana rent richting de bal. Kwoon-Sing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwoon-Sing krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dinesh rent richting de bal. Dinesh geeft de bal voor. Arora is nu in balbezit. Arora draait met de bal, schiet en ... Dae-Joon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Daehan Minguk U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 27%, Daehan Minguk U21 73%.
India U21 - Daehan Minguk U21 4:0