Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 España U21
Semis Tactiek Furia 3
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 59.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Nourredine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tinjacá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Vila bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Solarte de bal. Aspiazu is nu in balbezit. Pineda Gutiérrez onderschept slim de pass. García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Espitia bokst de bal weg.

18e minuut.
Montilla onderschept slim de pass. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas geeft de bal voor. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nourredine is nu in balbezit. Montilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montilla krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tinjacá heeft problemen om de bal te vangen. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre geeft de bal voor. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 55%, España U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - España U21 0:0

46e minuut.
Arca Vázquez komt het veld opgelopen. Goitia Peña komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Vila met een sublieme pass. Martín Alexandre speelt de bal door. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel. Espitia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuluaga komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Pardo Calvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... Vila maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Cubino komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap. Espitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - España U21 0:1

69e minuut.
García de Antona met een sublieme pass. Solarte speelt de bal door. García de Antona heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona geeft de bal voor. Goitia Peña rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - España U21 0:2

75e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Segura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salazar komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Martín Alexandre passt de bal in één keer door. Solarte geeft de bal voor. Liévano probeert de bal met de borst te controleren. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Vena met de inworp. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Espitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - España U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 49%, España U21 51%.
Colombia U21 - España U21 0:3