Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Česká republika U21
U21 442D Tactiek 02_Bulgaria_a
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


12e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Inworp. Espina met de inworp. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray geeft de bal voor. Rychlý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Havrda rent richting de bal. Brhel rent richting de bal. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ribas is nu in balbezit. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Rocha geeft de bal voor. Chvástal probeert de bal met de borst te controleren. Chvástal geeft een hoge lob. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka schiet op doel. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jiljí bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí passt de bal met de wreef. Chvástal geeft een lange en hoge pass. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Velíšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft de bal voor. Becerra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Ferrebús komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 50%, Česká republika U21 50%.
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:1

52e minuut.
Hrubka verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrubka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brhel neemt zijn aanloop. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:2

58e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Velíšek speelt de bal door. Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rychlý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Česká republika U21 1:2

69e minuut.
Brhel passt de bal in één keer door. Dolejš is nu in balbezit. Met opzet legt Espina zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Espina naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Inworp. Mangana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 61%, Česká republika U21 39%.
Venezuela U21 - Česká republika U21 1:2