Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nic szczególnego FC Trzycierz
xD Tactiek 361.01
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 66.7
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Wadzita verovert de bal door een tackle van achteren. Wadzita passt de bal met de wreef. Parsons geeft de bal voor. Saelens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:1

3e minuut.
Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan speelt de bal door. Parsons geeft een hoge lob. Saelens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:2

15e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Szambelan rent richting de bal. Szambelan passt de bal in één keer door. Efremov geeft een hoge lob. Saelens krijgt zijn hoofd ertegen. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kreek kopt de bal weg. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een hoge lob. Saelens krijgt zijn hoofd ertegen. Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:3

17e minuut.
Efremov geeft een hoge lob. Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Pedemonte kopt de bal weg. Parsons rent richting de bal. Parsons geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pedemonte met een sublieme pass. Parsons is nu in balbezit. Parsons passt de bal in één keer door. Saelens is nu in balbezit. Saelens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Szambelan verovert de bal door een tackle van achteren. Szambelan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Efremov de bal. Efremov geeft een lange en hoge pass. Wadzita springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Parsons speelt de bal door. Klungelig pakt Wadzita de bal. Wadzita passt de bal zonder na te denken. Saelens is nu in balbezit. Saelens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Efremov passt de bal zonder na te denken. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadzita verovert de bal door een tackle van achteren. Wadzita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kreek speelt de bal door. Parsons is nu in balbezit. Parsons passt de bal in één keer door. Saelens rent richting de bal. Saelens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Jakubczak met een sublieme pass. Brevis rent richting de bal. Parsons onderschept slim de pass. Parsons geeft een hoge lob. Saelens springt en kopt de bal. Carissimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Efremov passt de bal met de wreef. Wadzita heeft problemen om de bal te vangen. Wadzita probeert naar een medespeler te passen. Saelens is nu in balbezit. Saelens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:4

39e minuut.
Poczta met een snelle inworp. Szambelan rent richting de bal. Szambelan passt de bal met de wreef. Saelens rent richting de bal. Saelens draait met de bal, schiet en ... Carissimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Efremov passt de bal zonder na te denken. Szambelan is nu in balbezit. Szambelan passt de bal zonder na te denken. Saelens rent richting de bal. Saelens schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 86%, FC Trzycierz 14%.
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:4

49e minuut.
Szambelan is nu in balbezit. Szambelan passt de bal in één keer door. Wadzita is nu in balbezit. Wadzita draait met de bal, schiet en ... Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:5

50e minuut.
Saelens probeert de bal met de borst te controleren. Veronesi is nu in balbezit. Saelens begaat een overtreding. Saelens krijgt een gele kaart. Veronesi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Veronesi kan niet meer verder spelen. Schabowy komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Żebro kopt de bal weg. Poczta rent richting de bal. Wadzita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poczta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons passt de bal in één keer door. Saelens is nu in balbezit. Saelens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:6

62e minuut.
Efremov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szambelan heeft problemen om de bal te vangen. Szambelan geeft een hoge lob. Saelens springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rincón geeft de bal voor. Parsons kopt de bal weg. Klungelig pakt Brevis de bal. Saelens is nu in balbezit. Saelens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Efremov geeft de bal voor. Saelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens draait met de bal, schiet en ... Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:7

73e minuut.
Carissimo trapt de bal weg van het doel. Parsons kan de bal niet met de borst controleren. Parsons probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saelens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saelens haalt uit met een fantastische trap. Carissimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pedemonte kopt de bal weg. Saelens probeert de bal aan de voet te houden. Wadzita bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadzita schiet op doel. Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:8

79e minuut.
Poczta verovert de bal door een tackle van achteren. Poczta probeert naar een medespeler te passen. Lahaye met een sublieme pass. Parsons rent richting de bal. Parsons schiet op doel. Carissimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Kreek de bal. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres begaat een overtreding. Bandach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Osajda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rincón geeft een hoge lob. Inworp. Ignasiak met een snelle inworp. Efremov is nu in balbezit. Efremov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Schabowy is nu in balbezit. Saelens verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy is nu in balbezit. Wadzita rent richting de bal. Wadzita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 79%, FC Trzycierz 21%.
Nic szczególnego - FC Trzycierz 0:8