Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-20 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10372
Paraguay U21 Venezuela U21
PY-D2MM2A Tactiek U21 442T
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.6 gemiddelde waardering 48
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


11e minuut.
Kostianovsky probeert naar een medespeler te passen. Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal zonder na te denken. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundaray rent richting de bal. Amundaray geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrebús rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Venezuela U21 0:1

26e minuut.
Amundaray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastidas komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Rincón speelt de bal door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Venezuela U21 0:2

35e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal zonder na te denken. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Yriarte rent richting de bal. Yriarte geeft de bal voor. Bobadilla controleert de bal met de borst. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Invernizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een lange en hoge pass. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 69%, Venezuela U21 31%.
Paraguay U21 - Venezuela U21 0:2

46e minuut.
Farías komt het veld opgelopen. Vera komt het veld opgelopen. Sandoval komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch verovert de bal door een tackle van achteren. Krauch haalt uit met een fantastische trap. Maurel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bastidas passt de bal zonder na te denken. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft een lange en hoge pass. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matto komt het veld opgelopen. Krauch met een snelle inworp. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal met de wreef. Torales rent richting de bal. Torales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Balbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Venezuela U21 0:3

72e minuut.
Flores geeft de bal voor. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Balbuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Venezuela U21 0:4

78e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón onderschept slim de pass. Rincón passt de bal zonder na te denken. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Yriarte is nu in balbezit. Yriarte geeft een lange en hoge pass. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Invernizzi rent richting de bal. Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas speelt de bal door. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 65%, Venezuela U21 35%.
Paraguay U21 - Venezuela U21 0:4