Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Juan N. Lopez
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2833
Mabe F.C. Club Boselli y 10+
copa 2 Tactiek Tactica 1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Szynkaruk passt de bal zonder na te denken. De Faría heeft problemen om de bal te vangen. De Faría geeft een hoge lob. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 0:1

8e minuut.
Szalewicz onderschept slim de pass. Cichacki is nu in balbezit. Cichacki geeft een hoge lob. Ivitz rent richting de bal. Ivitz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Lamperski speelt de bal door. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka rent richting de bal. Ivitz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivitz schiet op doel. Alarcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 1:1

12e minuut.
Ahlfeld rent richting de bal. Puźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski is nu in balbezit. Puźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Puźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Totaro geeft een lange en hoge pass. Godínez kopt de bal weg. Ahlfeld is nu in balbezit. Puźniak onderschept slim de pass. Puźniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Ivitz rent richting de bal. Teräksinen is nu in balbezit. Teräksinen geeft een lange en hoge pass. Alarcón bokst de bal weg.

17e minuut.
Teräksinen verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Teräksinen probeert de bal aan de voet te houden. Pescariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 2:1

28e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamperski met de inworp. Teräksinen geeft een hoge lob. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ahlfeld geeft een lange en hoge pass. Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 3:1

33e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez passt de bal met de wreef. Merda heeft problemen om de bal te vangen. Merda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marañón geeft een hoge lob. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlfeld krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Teräksinen is nu in balbezit. Teräksinen probeert naar een medespeler te passen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 4:1

38e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ivitz raakt geblesseerd tijdens het duel. Teräksinen met een snel genomen vrije trap. Ivitz rent richting de bal. Ivitz draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Totaro geeft de bal voor. Śliwka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivitz rent richting de bal. Ivitz schiet op doel. Alarcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Teräksinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Merda rent richting de bal. Merda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saavedra met een sublieme pass. Lamperski kopt de bal weg. Klungelig pakt Marañón de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivitz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabe F.C. 48%, Club Boselli y 10+ 52%.
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 4:1

46e minuut.
Ahlfeld onderschept slim de pass. Ahlfeld passt de bal in één keer door. De Faría heeft problemen om de bal te vangen. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 4:2

49e minuut.
Totaro met de inworp. Teräksinen heeft problemen om de bal te vangen. Teräksinen passt de bal zonder na te denken. Ivitz is nu in balbezit. Ivitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 5:2

53e minuut.
Zdyluś passt de bal zonder na te denken. Lamperski rent richting de bal. Lamperski geeft de bal voor. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk geeft de bal voor. Merda kan de bal niet met de borst controleren. Merda draait met de bal, schiet en ... Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 5:3

67e minuut.
Teräksinen kopt de bal weg. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Ivitz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivitz schiet op doel. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 6:3

69e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Marañón de bal onder controle te krijgen. Ivitz rent richting de bal. Ivitz schiet op doel. Alarcón bokst de bal weg.

73e minuut.
Teräksinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teräksinen passt de bal in één keer door. Ivitz rent richting de bal. Ivitz draait met de bal, schiet en ... Alarcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 7:3

81e minuut.
Merda met een sublieme pass. Totaro is nu in balbezit. Cichacki met een sublieme pass. Ivitz rent richting de bal. Ivitz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabe F.C. 54%, Club Boselli y 10+ 46%.
Mabe F.C. - Club Boselli y 10+ 7:3