Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-27 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Israel U21 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7983
Israel U21 Hong Kong U21
[04] Israel Tactiek VT_532
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Arad geeft een lange en hoge pass. Ka Ki heeft problemen om de bal te vangen. Torjman is nu in balbezit. Torjman draait met de bal, schiet en ... Hiu Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Arad passt de bal zonder na te denken. Luz is nu in balbezit. Luz geeft de bal voor. Torjman is nu in balbezit. Torjman schiet op doel. Hiu Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Luz passt de bal zonder na te denken. Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk passt de bal met de wreef. Torjman is nu in balbezit. Torjman draait met de bal, schiet en ... Hiu Fung bokst de bal weg. Slouk geeft een hoge lob. Torjman springt en kopt de bal. Hiu Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Hong Kong U21 1:0

21e minuut.
Luz passt de bal zonder na te denken. Arad geeft een hoge lob. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. Hiu Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Hong Kong U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 46%, Hong Kong U21 54%.
Israel U21 - Hong Kong U21 2:0

46e minuut.
Shoshan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman passt de bal in één keer door. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Hiu Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Hong Kong U21 3:0

67e minuut.
Domb rent richting de bal. Domb geeft een hoge lob. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Hong Kong U21 4:0

75e minuut.
Arad bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wei zijn tegenspeler op de grond. Arad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Hong Kong U21 5:0

79e minuut.
Arad onderschept slim de pass. Arad passt de bal zonder na te denken. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Hong Kong U21 6:0

84e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft de bal voor. Luz kopt de bal weg. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Siu Ki heeft problemen om de bal te vangen. Luz onderschept slim de pass. Luz passt de bal in één keer door. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 50%, Hong Kong U21 50%.
Israel U21 - Hong Kong U21 6:0